02/05/2017

Dušica Veđić

Dušica Veđić je diplomirani psiholog i geštalt psihoterapeut pod supervizijom. Studije psihologije završila je na Filozofskom fakultetu u Beogradu a trenutno je na završnoj godini edukaciju iz psihoterapije u okviru Evropski akreditovanog obrazovnog trening instituta - Geštalt studio Beograd.

Od 2013. godine radi u oblasti obrazovanja kao stručni saradnik-psiholog i nastavnik građanskog vaspitanja. Licencu za rad u ovoj oblasti stekla je 2016. godine. Savetodavnom i psihoterapijskom radom takođe se aktivno bavi od 2013.godine. Najviše iskustva u ovoj oblasti stekla je radeći sa studentima i drugim mladima kao savetnik online savetovališta za studente.

Pored individualnog rada sa klijentima osmišljava i vodi predavanja i radionice koje su, pored studenata, namenjene i široj populaciji na različite psihološke teme: emocije i šta sa njima, kako ostvariti promenu i gde najčešće pri tome grešimo, o prepoznavanju i zadovoljenju sopstvenih potreba, kakvo je mesto fantazija u realnosti i druge. Psihoterapijski rad sa ljudima vidi kao priliku za holističku samospoznaju bića (emotivnu, kognitivnu, telesnu, duhovnu..) putem koje nam je pružena prilika da vidimo pravac promene i otklonimo prepreke za kvalitetniji život, život u skladu sa sobom.

Ima iskustvo u radu sa klijentima na različitim problemima, a najviše u radu na: samopouzdanju i samoprihvatanju individue, problemima u porodičnim i partnerskim odnosima, anksioznosti, agresiji, zastojima u učenju, poteškoćama u donošenju odluka.

Slaže se sa stavom da je psihoterapija isuviše dobra da bi se ograničila samo na lečenje “bolesnih”. U psihoterapijskoj praksi najviše se oslanja na potencijale za rast i razvoj koje svi ljudi imaju, stvaranje mogućnosti da ih osveste, kreativnost i odnos koji sa klijentima uspostavlja.

Cena savetovanja: 2,359.00 dinara (€20)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kalendar za mart 2019

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:

Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.


Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina