02/05/2017

Dušica Veđić

Dušica Veđić je diplomirani psiholog i geštalt psihoterapeut pod supervizijom. Studije psihologije završila je na Filozofskom fakultetu u Beogradu a trenutno je na završnoj godini edukaciju iz psihoterapije u okviru Evropski akreditovanog obrazovnog trening instituta - Geštalt studio Beograd.

Od 2013. godine radi u oblasti obrazovanja kao stručni saradnik-psiholog i nastavnik građanskog vaspitanja. Licencu za rad u ovoj oblasti stekla je 2016. godine. Savetodavnom i psihoterapijskom radom takođe se aktivno bavi od 2013.godine. Najviše iskustva u ovoj oblasti stekla je radeći sa studentima i drugim mladima kao savetnik online savetovališta za studente.

Pored individualnog rada sa klijentima osmišljava i vodi predavanja i radionice koje su, pored studenata, namenjene i široj populaciji na različite psihološke teme: emocije i šta sa njima, kako ostvariti promenu i gde najčešće pri tome grešimo, o prepoznavanju i zadovoljenju sopstvenih potreba, kakvo je mesto fantazija u realnosti i druge. Psihoterapijski rad sa ljudima vidi kao priliku za holističku samospoznaju bića (emotivnu, kognitivnu, telesnu, duhovnu..) putem koje nam je pružena prilika da vidimo pravac promene i otklonimo prepreke za kvalitetniji život, život u skladu sa sobom.

Ima iskustvo u radu sa klijentima na različitim problemima, a najviše u radu na: samopouzdanju i samoprihvatanju individue, problemima u porodičnim i partnerskim odnosima, anksioznosti, agresiji, zastojima u učenju, poteškoćama u donošenju odluka.

Slaže se sa stavom da je psihoterapija isuviše dobra da bi se ograničila samo na lečenje “bolesnih”. U psihoterapijskoj praksi najviše se oslanja na potencijale za rast i razvoj koje svi ljudi imaju, stvaranje mogućnosti da ih osveste, kreativnost i odnos koji sa klijentima uspostavlja.

Cena savetovanja: 2,822.00 dinara (€24)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Jedna od najčešćih zabluda u vezi sa psihoterapijom da ona mora biti skupa. Iako seansa kod sa međunarodnim iskustvom može da košta poprilično, postoje brojni stručnjaci koji će Vam pružiti uslugu kvalitetne psihoterapije, a za koje tek treba da se čuje. Savetnici sa našeg sajta su diplomirani psiholozi i lekari, sa edukacijom i iskustvom u … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za april 2021

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:Plaćanje preko PayPal-a je do daljnjeg onemogućeno zbog nerealnog kursa evra (113.80 RSD za €1) koji PayPal obračunava.


Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina