05/07/2016

Zakažite terapiju

Vreme je da krenete na psihoterapiju?

 

Happy couple reconciling at therapy session in therapists office

Ako ste došli na ovu stranicu, verovatno postoji nešto što Vas muči već duže vreme. Verovatno imate neki problem za čije ste rešavanje spremni.

Ako vam je dosadilo da vrtite isti film i da ne rešavate problem šta god da pokušate, onda ste na pravom mestu. Među našim psihoterapeutima i savetnicima postoji neko ko će Vam odgovarati i sa kim će nam biti zadovoljstvo da vas spojimo.

Naši psihoterapeuti i savetnici su edukovani stručnjaci koji znaju kako da reše probleme koje imate. Istina, ne znaju svi da reše sve probleme, upravo zato Vam i pomažemo da izaberete one koji su se specijalizovali za ono što je Vama potrebno i da vas spojimo sa njima.

Iza našeg servisa stoji tim uspešnih i proverenih profesionalaca, sa nacionalnim ili međunarodnim sertifikatima i odgovarajućim iskustvom.

To znači da smo do sada imali već hiljade i hiljade sati rada sa klijentima koji imaju najrazličitje probleme. Za sve ovo vreme smo shvatili dve stvari:

  • da je svaka osoba i svaki slučaj jedinstvena priča, ma koliko imao sličnosti sa nekim drugima i
  • da ukoliko je terapeut dovoljno kompetentan i klijent dovoljno motivisan svaka promena je moguća

Svako od nas ko ima status savetnika ili psihoterapeuta je i sam prošao kroz iskustvo terapije. Znamo i iz ličnog iskustva koliko je blagotvorno i delotvorno popričati sa nekim ko će znati kako da nas sasluša, šta da nas pita i kuda da nas povede.

Došli ste na mesto na kojem sve možete da birate. Psihoterapiju možete zakazati po ceni već od €20 na sat kod nekog od naših savetnika.

Ili možete izabrati nekoga od naših licenciranih psihoterapeuta.

Verovatno se pitate koja je razlika.

Psihoterapeuti na našem sajtu su završili psihologiju ili medicinu, a neki su završili i specijalističke studije iz psihijatrije. Pored toga, ispunili su sve uslove iz edukacije za psihoterapeute, koja traje nekoliko godina i podrazumeva veoma visoke kriterijume.

Savetnici su psiholozi ili lekari koji su u procesu edukacije za psihoterapeute. Uglavnom imaju zvanje savetnika u okviru terapijske škole koju pohađaju.

Mi, kao servis, nemamo nikakav uvid u ono što se dešava između Vas i terapeuta. Sve što pričate sa psihoterapeutom ostaje poverljivo između Vas i njega/nje, u skladu sa etikom psihoterapijske delatnosti.

Online psihoterapija