30/11/2017

Zlatka Markov

Prim. mr sci med. dr Zlatka Markov je specijalista opšte medicine sa bogatim, 31-godišnjim radnim iskustvom sa pacijentima, sertifikovani TA savetnik i sertifikovani trener za asertivnu komunikaciju. Pored bogate lekarske prakse i iskustva i značajnog psihološko savetodavnog rada bavi se mentorskim i naučno - istraživačkim radom. Za svoj dugogodišnji rad je dobila mnogobrojne nagrade i prestižna priznanja od kojih izdvaja, godišnju nagradu Srpskog lekarskog društva za organizaciju zdravstvene službe 2009. godine i nagradu “Dr Dane Žigić” za ostvarene rezultate u stručnom radu i naučnom istraživanju u oblasti medicinske nauke i prakse, 2017.godine,

Kao gost predavač je predavala na Medicinskom fakultetu u Beogradu, Novom Sadu i na TIMS-u. Održala je i mnogobrojna predavanja po pozivu: u Ljubljani (“Vreme je važan životni resurs”), u Beogradu (“Savremeni koncept stresa”), na Zlatiboru (“Koncept dobre smrti”), u Bačkoj Topoli (“Asertivnost stil dobre komunikacije koja podrazumeva samopoštovanje i poštovanje drugih“), u Novom Sadu, Somboru, Rumi, Bečićima i drugim gradovima. Kreirala je i održala mnogobrojne radionice i treninge na teme: samopoštovanja i samopouzdanja, asertivne komunikacije, celovitog koncepta zdravlja, savremenog koncepta stresa i sindroma izgaranja (burnout) i dr. Bila je autor i realizator više edukativnih programa koji su akreditovani od strane Zdravstvenog saveta Republike Srbije. Član je međunarodnih udruženja ITAA, EURACT-a и WONCA-e.

Cilj rada sa klijentima joj je da klijenti osveste činjenice: da postoji mogućnost otvoranja puta ka novim prostorima u svom životu, da samonametnuta ograničenja u životu i naučeni štetni obrasci ponašanja nas često čine “slepim“ za rešavanje problema. U svom radu posebno ističe važnost saznanja, da prosperitet znači živeti u kontaktu sa sopstvenim resursima, jer su oni vrsta energije koja nas pokreće (resursi mogu biti naše sposobnosti, osobine, talenti, znanja, ideje, vizije, kontakti, dobro zdravlje, novac i druga materijalna dobra, značajne osobe u našem životu...).

Kroz kombinovane tehnike rada, koristeći sva svoja znanja, iskustva i stečene veštine pomaže klijentima da reše razne probleme: nizak nivo samopoštovanja i samopouzdanja, teškoće u komunikaciji, otežano funkcionisanje u zahtevnim i stresnim situacijama, sindrom izgaranja na poslu, psihosomatske bolesti, suočavanje sa gubitkom, anksioznost, loše upravljanje vremenom i dr.

Psihosavetodavni rad sprovodi sa odraslima, parovima, i grupama.

Moto u radu sa klijentima je: Ko želi da ostvari promenu u svom životu nađe način, a ko ne želi nađe izgovor.

Zagovornik je celoživtnog učenja, rasta i razvoja.

Cena terapije: 3,996.00 dinara (€34)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za novembar 2019

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:

Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina

Za nedeljnu pretplatu na dopisno savetovanje u iznosu od €55/nedeljno kliknite na sledeće dugme: