03/08/2016

Sanja Perković-Goga

Sanja je diplomirani psiholog i sertifikovani TA psihoterapeut. Osim formalne edukacije, prisustvovala je brojnim treninzima i kursevima, od kojih izdvaja Equip seminar za obuku vođa koji je po metodi Džona Maksvela pohađala šest godina. Osim toga, prošla je i bazičnu edukaciju iz Porodičnih konstelacija, kao i NLP Starter. Za potrebe diplomskog rada istraživala je logoterapiju koju je razvio Viktor Frankl (lekar koji je preživeo Aušvic) i veruje da čovek može da preživi i najteže situacije ako ima nešto čemu se nada. Aktivno se bavi hrišćanskom duhovnošću i smatra da vera ima izuzetno važno mesto u očuvanju mentalnog zdravlja pojedinca.

U svom jedanaestogodišnjem psihoterapijskom iskustvu bavila se savetovanjem klijenata sa problemima anksioznosti, trauma, komunikacije, depresija, a pomagala je i ljudima tokom njihovih životnih kriza. U saradnji sa lekarom i advokatom osnovala je udruženje Pravo muškarca u okviru kojeg je pružala usluge psihološkog savetovanja muškarcima koji su prolazili kroz životne krize. Razumevanje problema sa kojima se muškarci danas susreću donelo joj je mogućnost da govori na prvoj TEDxNoviSad konferenciji 2011. godine.

Sanja je aktivno angažovana u promociji mentalnog zdravlja i do sada ste njene savete mogli da pročitate u magazinima: Story, Men's Health, Lepota i zdravlje, Lisa, kao i u novinama: Blic, Novosti i PressOnline.

Govorila je o stresu, depresiji, traumama, krizama i komunikaciji u brojnim televizijskim emisijama.

Offline radi psihoterapiju i savetovanje u okviru ordinacije GP Medical u Novom Sadu.

Cena terapije: 4,234.00 dinara (€36)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za oktobar 2019

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:

Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina