01/08/2016

Maja Vučković

Maja Vučković, doktor medicine, psihoterapeut sa nacionalnom licencom (OLI psihodinamski integrativni metod), life coach sa nacionalnom i evropskom licencom. Od 2003. godine radi kao medicinski savetnik u oblasti medicinske industrije i kliničkih istraživanja. Pohađala Cambridge Business Academy, odsek za Menadžment ljudskih resursa. Sertifikovani je trener za prevazilaženje anksioznosti i panike; instruktor asertivne komunikacije; u edukaciji iz Eriksonove hipnoterapije.

Jedan je od edukatora u O.L.I. centru za integrativnu psihodinamsku psihoterapiju, savetovanje i koučing gde učestvuje u edukacijama budućih psihoterapeuta, savetnika i koučeva.

Autor je i realizator nekoliko akreditovanih trening programa: OLI psihodinamski asertivni trening, instruktorski i iskustveni kurs, Veštine jasne i uverljive prezentacije, stil i presonalni marketing. Treninzi se održavaju u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Podpredsednik je Evropskog saveta za koučing i mentorstvo, ogranak u Srbiji (European Mentoring and Coaching Council Serbia), organizacije koja se prevashodno bavi poslovnim koučingom.

Svoje bogato radno iskustvo u okviru velike strane korporacije, koristi u radu sa firmama i pojedincima na planiranju i unapređenju karijere i ličnog razvoja, usavršavanju poslovnih veština i razvoju emotivnih kompetenci srednjih i top menadžera, kao i veliki broj različitih treninga za zaposlene. Kao koautor i voditelj, učestvovala u emisiji „Kauč“ koja se bavila temama iz oblasti psihoterapije i koučinga.

U oblasti individualnog savetovanja, psihoterapije i koučinga, kao spoj medicine i psihologije, najviše se bavi health coaching-om (zdravstvenim koučingom koji je usmeren ka očuvanju i unapređenju fizičkog i mentalnog zdravlja, zdravim stilovima života i navikama, boljem razumevanju svog zdravstvenog problema i načinima kako ga prevazići); resilience coaching-om (koučing usmeren ka unapređenju psihološke otpornosti i izdržljivosti; veštine upravljanja stresom i efikasnijeg savladavanja životnih problema), business coaching-om (individualno savetovanje i grupni treninzi za menadžere i zaposlene), partnerski koučing i savetovanje, seksualne disfunkcije i seksualna asertivnost, anksiozna stanja i napadi panike, asertivna komunikacija, psihosomatski poremećaji i psihoimuno onkologija (psihoterapijska pomoć i podrška pacijentima obolelim od onkoloških i drugih bolesti). Prirodna medicina je jedno od polja interesovanja.

Cena terapije: 5,643.00 dinara (€48)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za oktobar 2019

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:

Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina