Božica Vuksanović Đuričić

Božica Vuksanović Đuričić je diplomirani psiholog i geštalt psihoterapeut pod supervizijom, na završnoj godini edukaciju iz psihoterapije, u okviru Evropski akreditovanog obrazovnog trening instituta Geštalt studio Beograd.

U psihoterapisjkom radu ima iskustva u radu sa parovima i emocionalnim i porodičnim problemima, radu sa adolescentima i mladima, kao i radu na tematikama depresije, panike i anksioznosti, zavisnosti, stresa, kriza, suočavanja sa smrću i mnogim drugim temama koje nam život donosi.

Organizuje i realizuje radionice raznih tematika, od kojih se posebno izdvaja saradnja sa Studentskim kulturnim centrom u Beogradu, koja je rezultirala nizom plodonosnih predavanja kao što su: Tuga i šta sa njom, Početak, O anksioznosti i panici bez straha, Poremećaji ishrane, Depresija i kako sa njom, O ljubavi, i druga.

Pristup radu ogleda se u prepoznavanju jedinstvenosti svakog čoveka i pružanju podrške da se prihvati ono što jeste, takvo kakvo je, preuzimanjem odgovornosti za to što jeste, definisanjem jasnih granica, i ciljeva, u odnosu na, kako spoljnji svet tako i na nas same. Koristeći načela gestalt terapije , nastoji da klijentima pruži podršku i prisutnost na putu bavljenja aktuelnom temom.

ZAKAŽITE TERMIN