29/11/2016

Zorica Knežević

Zorica Knežević je integrativni psihoterapeut pod supervizijom i trenutno pohađa doktorske studije iz psihologije, u cilju rada na doktorskoj tezi iz oblasti integrativne psihoterapije.
Prva je generacija studenata Srpskog udruženja za integrativnu psihoterapiju, čiji su osnivači prof. Vesna Petrović i dr Kenneth Evans. Radi na Fakultetu za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić, kao asistent na predmetima iz oblasti savetovanja i psihoterapije. Pomoćnik je šefa katedre za Psihoterapiju.

Smatra da osobe teže celini i harmoniji svog bića,a da bi to ostvarile potrebno je raditi na integraciji emotivnih, misaonih, ponašajnih i telesnih procesa međusobno, kao i sa socijalnom sredinom. Podržava osobe da dođu u kontakt sa neintegrisanim delovima sebe, kako bi ostvarili bolji odnos sa okolinom, koristeći relaciono- razvojni model. Usmerena je na stvaranje dobrog terapijskog odnosa sa klijentom i na primene metoda iz Integrativne psihoterapije.

Praktično iskustvo kao volonterka stekla je u dnevnoj bolnici klinike za psihijatriju na VMA i gerontoloskom centru Novi Sad.

Cena savetovanja: 2,350.00 dinara (€20)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Jedna od najčešćih zabluda u vezi sa psihoterapijom da ona mora biti skupa. Iako seansa kod sa međunarodnim iskustvom može da košta poprilično, postoje brojni stručnjaci koji će Vam pružiti uslugu kvalitetne psihoterapije, a za koje tek treba da se čuje. Savetnici sa našeg sajta su diplomirani psiholozi i lekari, sa edukacijom i iskustvom u … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za novembar 2019

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:

Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina