30/12/2020

Tatjana Golubović

Zovem se Tatjana Golubović i završila sam Defektološki fakultet, Univerzitet u Beogradu, smer Diplomirani specijalni pedagog.

Tokom svoje profesionalne karijere završila sam niz edukacija i treninga. Posedujem sertifikat TA Centara Psihopolis institut - Tansakcioni analitičar savetnik. Završila sam obuku za grupni rad sa potencijalnim usvojiteljima „Roditelj na drugi način“, te obuku Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju-GIZ: Obuka za poverenike - Vođenje motivacionih razgovora.

Imam desetogodišnje iskustvo u svetodavno-terapijskom radu pri Centru za savetovanje i podršku porodici - u radu sa pojedincima i bračnim parovima, na rešavanju emocionalnih teškoća, partnerskom odnosu, teškoća i problema u porodičnim odnosima, vaspitnih teškoća, problema sazrevanja i odrastanja, te radu na jačanju ličnih kapaciteta i potencijala i unapređenju kvaliteta života i odnosa sa drugima u socijalnom okruženju.

Cena savetovanja: 2,822.00 dinara (€24)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Jedna od najčešćih zabluda u vezi sa psihoterapijom da ona mora biti skupa. Iako seansa kod sa međunarodnim iskustvom može da košta poprilično, postoje brojni stručnjaci koji će Vam pružiti uslugu kvalitetne psihoterapije, a za koje tek treba da se čuje. Savetnici sa našeg sajta su diplomirani psiholozi i lekari, sa edukacijom i iskustvom u … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za april 2021

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:Plaćanje preko PayPal-a je do daljnjeg onemogućeno zbog nerealnog kursa evra (113.80 RSD za €1) koji PayPal obračunava.


Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina