18/04/2017

Svetlana Prokić

Rođena sam 1985. godine u Novom Sadu. Diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu 2010. godine.

Tokom studija volontirala sam u nekoliko organizacija. Stekla sam značajno iskustvo u radu sa HIV pozitivnim osobama, LGBT populacijom, kao i sa ženama žrtvama porodičnog nasilja. Još pre diplomskog ispita, počela sam da radim sa decom koja žive i rade na ulici i tamo ostala skoro 6 godina. U međuvremenu sam otpočela edukaciju za geštalt psihoterapeuta i sada sam na završnoj godini. Završila sam obuku za trenera autogenog treninga i to je oblast kojom veoma volim da se bavim. Prošla sam razne obuke koje su mi omogućile da radim na sebi i smatram da je to osnov od koga profesionalci treba da počnu- da reše svoje “bagove” i osveste na koji način funkcionišu. Takođe smatram da psiholog nikada ne završava svoju edukaciju, da tokom celog života mora da uči i razvija se kako bi bio efikasan za svoje klijente.

Trenutno radim kao psihološki savetnik i trener autogenog treninga. Takođe sam voditeljica grupe podrške za visoko osetljive osobe, a u pripremi je i nekoliko obuka za različite ciljne grupe. Radim sa ljudima čije je mentalno zdravlje ugroženo, kako bih im pomogla da pronađu sebi odgovarajuće alternative bivstvovanja u ovom svetu. Smatram da je razgovor sa drugom, a naročito edukovanom osobom, lekovit i da nam omogućuje da se razvijamo i rastemo. Takođe, volim da radim sa onima koji se trenutno nalaze u fazi zastoja i potrebna im je podrška kako bi nastavili dalje.

Cena savetovanja: 2,350.00 dinara (€20)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Jedna od najčešćih zabluda u vezi sa psihoterapijom da ona mora biti skupa. Iako seansa kod sa međunarodnim iskustvom može da košta poprilično, postoje brojni stručnjaci koji će Vam pružiti uslugu kvalitetne psihoterapije, a za koje tek treba da se čuje. Savetnici sa našeg sajta su diplomirani psiholozi i lekari, sa edukacijom i iskustvom u … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za oktobar 2019

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:

Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina