18/04/2017

Svetlana Prokić

Rođena sam 1985. godine u Novom Sadu. Diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu 2010. godine.

Tokom studija volontirala sam u nekoliko organizacija. Stekla sam značajno iskustvo u radu sa HIV pozitivnim osobama, LGBT populacijom, kao i sa ženama žrtvama porodičnog nasilja. Još pre diplomskog ispita, počela sam da radim sa decom koja žive i rade na ulici i tamo ostala skoro 6 godina. U međuvremenu sam otpočela edukaciju za geštalt psihoterapeuta i sada sam na završnoj godini. Završila sam obuku za trenera autogenog treninga i to je oblast kojom veoma volim da se bavim. Prošla sam razne obuke koje su mi omogućile da radim na sebi i smatram da je to osnov od koga profesionalci treba da počnu- da reše svoje “bagove” i osveste na koji način funkcionišu. Takođe smatram da psiholog nikada ne završava svoju edukaciju, da tokom celog života mora da uči i razvija se kako bi bio efikasan za svoje klijente.

Trenutno radim kao psihološki savetnik i trener autogenog treninga. Takođe sam voditeljica grupe podrške za visoko osetljive osobe, a u pripremi je i nekoliko obuka za različite ciljne grupe. Radim sa ljudima čije je mentalno zdravlje ugroženo, kako bih im pomogla da pronađu sebi odgovarajuće alternative bivstvovanja u ovom svetu. Smatram da je razgovor sa drugom, a naročito edukovanom osobom, lekovit i da nam omogućuje da se razvijamo i rastemo. Takođe, volim da radim sa onima koji se trenutno nalaze u fazi zastoja i potrebna im je podrška kako bi nastavili dalje.

Cena savetovanja: 2,359.00 dinara (€20)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kalendar za mart 2019

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:

Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.


Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina