10/02/2020

Sanja Spasojević

Sanja Spasojević je diplomirani psiholog i master apsolvent Kliničke psihologije.

U okviru master teze bavi se kvalitetom života porodica dece sa smetnjama u razvoju, gde sa ciljem unapređenja položaja marginalizovanih grupa u socijalnoj zajednici trenutno sprovodi empirijsko istraživanje.

Pripravnički staž u okviru Kliničke psihologije i psihijatrije obavila je na Vojnomedicinskoj akademiji, nakon čega je položila državni ispit i dobila licencu za rad u zdravstvenim institucijama.

Radi kao psihoterapeut transakcioni analitičar pod supervizijom CTA Marine Banić u okviru Evropski akreditovanog instituta za psihoterapiju (ICTA) u Beogradu. ICTA program standardizovan je prema pravilima Internacionalne asocijacije za Transakcionu analizu (ITAA), Evropske asocijacije za Transakcionu analizu (EATA) i Evropske asocijacije za psihoterapiju (EPA).

Važne osobine dodatno je razvila tokom petnaest godina bavljenja košarkom, što je čini odgovornim, saradljivim i pouzdanim stručnjakom. Zalaže se se za poboljšanje uslova u društvu za marginalizovane grupe i za rodnu ravnopravnost. Iz tog razloga, svoje mesto psihologa trenutno je pronašla u organizaciji „Dečje srce“ koja kroz svoj rad nastoji da pruži pomoć i podršku osobama sa smetnjama u razvoju i njihovim porodicama, dok je kao psihoterapeut i savetnik angažovana u okviru ženskih fudbalskih timova Srbije.

Sanja je mlada i ambiciozna osoba, koja kontinuirano teži profesionalnom i ličnom usavršavanju kroz brojne radionice i seminare. U radu sa klijentima ima jednu viziju – da ne osuđuje već da razume drugu osobu i pomogne joj. Na klijenta gleda kao na saradnika u procesu psihoterapije i njegove potrebe su joj na prvom mestu.

Cena terapije: 2,352.00 dinara (€20)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Jedna od najčešćih zabluda u vezi sa psihoterapijom da ona mora biti skupa. Iako seansa kod sa međunarodnim iskustvom može da košta poprilično, postoje brojni stručnjaci koji će Vam pružiti uslugu kvalitetne psihoterapije, a za koje tek treba da se čuje. Savetnici sa našeg sajta su diplomirani psiholozi i lekari, sa edukacijom i iskustvom u … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za mart 2021

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:Plaćanje preko PayPal-a je do daljnjeg onemogućeno zbog nerealnog kursa evra (113.80 RSD za €1) koji PayPal obračunava.


Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina