Olivera Dronjak

Olivera Dronjak je osnovne i master studije psihologije završila na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Treću godinu studija pohađala je na Sveučilištu u Zagrebu kao dobitnica Basileus stipendije.

Završila je četiri godine psihoterapijske edukacije (transakciona analiza), a prošle godine upisala je dodatnu edukaciju iz iste oblasti (integrativna TA). Od 2011. do 2014. godine radila je kao psiholog u Grčkoj u instituciji u kojoj žive osobe sa poteškoćama u razvoju.

Psihoterapijom se pod supervizijom bavi od 2018. godine, a deo tog rada posvećen je volontiranju u Savetovalištu za mlade u Novom Sadu. Trenutno radi samo online jer živi u Grčkoj.

Veruje da svi imaju kapacitete da ostvare željene promene na sebi. Taj put često nije brz i lak, ali nijedan razvoj ne ide samo unapred. Svakom od nas u nekom periodu života zatreba pomoć, a psihoterapija je provereno dobar način da sebi pomognemo. Pošto i sama zna da nije uvek lako potražiti pomoć, poručuje da ste najveći korak učinili time što čitate ovo i tražite pomoć. Srećan rad.

ZAKAŽITE TERMIN