05/07/2019

Milena Ćuk

Milena Ćuk je psihološkinja i integrativna art psihoterapeutkinja pod supervizijom.

Studije psihologije završila je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, a Master iz ljudskih prava i demokratije stekla na zajedničkom programu Univerziteta u Sarajevu i Bolonji.

Trenutno je na trećoj godini edukacije iz psihoterapije u okviru Srpskog društva za Integrativnu art psihoterapiju kod Snežane Milenković. Završila je sertifikovanu edukaciju iz oblasti kognitivne, bihejvioralne i racionalno-emotivne psihoterapije (30 sati, Filozofski fakultet u Novom Sadu) i sertifikovanu edukaciju za trenere asertivnosti (Snežana Tovilović).

Naročito se interesuje za kreativne i inovativne pristupe u edukativnom i terapijskom radu tako da posećuje dostupne obuke, seminare i radionice u zemlji i inostranstvu, te nova iskustva integriše u svoju praksu.

Više od deset godina bila je angažovana u neprofitnom sektoru u domenu zaštite mentalnog zdravlja i razvoja zajednice kao psihološka savetnica, trenerica i voditeljka radionica, radeći
uglavnom sa marginalizovanim grupama kao što su mladi, žene i Romi. Od 2013. razvija svoju praksu kroz individualni rad sa klijentima (uživo i online) i grupni rad kroz radionice i treninge.

Moj pristup je integrativan. Klijente podstičem na razvoj potencijala koje imaju kroz razumevanje i usklađivanje emotivnog, misaonog, ponašajnog, telesnog i duhovnog aspekta ličnosti. U radu
koristim tehnike iz različitih terapijskih modaliteta, u zavisnosti od potreba klijenta ili problema na kom radimo. Kao terapijska sredstva, takođe, koristim najrazličitije umetničke medije poput crtanja i kolaža, takođe i kreativne vežbe, poput vođene imaginacije i svesne pažnje (mindfulness).

Oblasti u kojima imam najviše kompetencija su: anksioznost (različite manifestacije); emotivne krize, stres; partnerski odnosi; unapređivanje veština komunikacije i emocionalane pismenosti.
Naročito imam iskustva sa problematikom koja je povezana sa savremenim načinom života, što uključuje sagorevanje, usklađivanje različitih značajnih oblasti (i uloga) u životu; osećanja praznine, neostvarenosti, nezadovoljstva; doživljaje zaglavljenosti i gubitka kontakta sa sobom; te prilagođavanja “naših” ljudi u inostranstvu.

Verujem da čovek ima slobodnu volju i mogućnost izbora i da su na putu ličnog rasta i razvoja veoma važna pitanja slobode, identiteta, smisla i samoostvarenja. Takođe, verujem da ne možemo
ostvariti svoj pun potencijal dok se ne suočimo sa sopstvenim demonima i dok ne proradimo i ne prevaziđemo mentalne i telesne blokade koje sprečavaju razvoj.

Cena terapije: 3,527.00 dinara (€30)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Jedna od najčešćih zabluda u vezi sa psihoterapijom da ona mora biti skupa. Iako seansa kod sa međunarodnim iskustvom može da košta poprilično, postoje brojni stručnjaci koji će Vam pružiti uslugu kvalitetne psihoterapije, a za koje tek treba da se čuje. Savetnici sa našeg sajta su diplomirani psiholozi i lekari, sa edukacijom i iskustvom u … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za april 2021

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:Plaćanje preko PayPal-a je do daljnjeg onemogućeno zbog nerealnog kursa evra (113.80 RSD za €1) koji PayPal obračunava.


Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina