28/07/2017

Marina Brašić

Marina je diplomirani specijalni pedagog, O.L.I. psihološki savetnik i psihoterapeut pod supervizijom. Samostalni je praktičar ALFA i KEG psihoterapiskih projektivnih kartica,sertifikovani telefonski savetnik za roditelje i decu.

Završila je edukaciju OLI Integrativne Psihodinamske Psihoterapije i Edukaciju za telefonskog savetnika.

Poseduje višegodišnje iskustvo u radu sa decom,mladima i odraslima različitih psihosocijalnih potreba i problema. Dugi niz godina bila je angažovana na Projektima koji se bave edukacijom mladih i odraslih sa rizičnim i izazovnim ponašanjima,kao i programima za rad sa osobama specifičnh problema. Tokom profesionalnog usavršavanja pohađala je seminare i obuke za rad na specifičnim problemima,kao što su: trauma,procesi tugovanja i gubitka, intervencije u kriznim situacijama, problemi anksioznosti, paničnih napada, hiperaktivnost i poremećaj pažnje kod dece,usvojenje i dr.

Radi sa klijentima u okviru socijalne zaštite i u privatnoj praksi. Autor je članaka u domaćim časopisima u oblasti samopomoći,ličnog razvoja, partnerskih odnosa, roditeljstva i dr.. Autora i voditelja edukativnih radionica za roditelje „Kako preživeti tinejđžera“.

Individualno i grupno radi sa klijentima pridržavajući se OLI integrativnog psihodinamskog pristupa ličnosti. Veruje da su promene moguće ako postoji poštovanje individualnosti klijenta,kako u nastanku njegovih problema tako i u njihovom rešavanju. Smatra da ne postoji kalup za rešenje problema,jer je svaka osoba ličnost za sebe . Kroz građenje odnosa poverenja nastoji da razume klijenta i podrži ga u otkrivanju svojih potencijala i snaga,koji će ga odvesti do rešenja problema i autentičnoj promeni. U radu sa klijentima koristi tehnike različitih terapiskih pravaca (integrativno) kako bi klijenti došli do boljeg uvida zašto je problem nastao,ali i kako ga je najbolje rešiti.

„Zadovoljstvo je videti kada klijeni od malih koraka,uz podršku terapeuta, prave samostalne i odlučne korake u rešavanju svog problema i ostvarivanju svoje autentične lične promene. „
Klijenti: Adolescenti, Odrasli, Roditelji u individualnom ili grupnom terapiskom radu

Cena savetovanja: 4,245.00 dinara (€36)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kalendar za mart 2019

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:

Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.


Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina