28/07/2017

Marina Brašić

Marina je diplomirani specijalni pedagog, O.L.I. psihološki savetnik i psihoterapeut pod supervizijom. Samostalni je praktičar ALFA i KEG psihoterapiskih projektivnih kartica,sertifikovani telefonski savetnik za roditelje i decu.

Završila je edukaciju OLI Integrativne Psihodinamske Psihoterapije i Edukaciju za telefonskog savetnika.

Poseduje višegodišnje iskustvo u radu sa decom,mladima i odraslima različitih psihosocijalnih potreba i problema. Dugi niz godina bila je angažovana na Projektima koji se bave edukacijom mladih i odraslih sa rizičnim i izazovnim ponašanjima,kao i programima za rad sa osobama specifičnh problema. Tokom profesionalnog usavršavanja pohađala je seminare i obuke za rad na specifičnim problemima,kao što su: trauma,procesi tugovanja i gubitka, intervencije u kriznim situacijama, problemi anksioznosti, paničnih napada, hiperaktivnost i poremećaj pažnje kod dece,usvojenje i dr.

Radi sa klijentima u okviru socijalne zaštite i u privatnoj praksi. Autor je članaka u domaćim časopisima u oblasti samopomoći,ličnog razvoja, partnerskih odnosa, roditeljstva i dr.. Autora i voditelja edukativnih radionica za roditelje „Kako preživeti tinejđžera“.

Individualno i grupno radi sa klijentima pridržavajući se OLI integrativnog psihodinamskog pristupa ličnosti. Veruje da su promene moguće ako postoji poštovanje individualnosti klijenta,kako u nastanku njegovih problema tako i u njihovom rešavanju. Smatra da ne postoji kalup za rešenje problema,jer je svaka osoba ličnost za sebe . Kroz građenje odnosa poverenja nastoji da razume klijenta i podrži ga u otkrivanju svojih potencijala i snaga,koji će ga odvesti do rešenja problema i autentičnoj promeni. U radu sa klijentima koristi tehnike različitih terapiskih pravaca (integrativno) kako bi klijenti došli do boljeg uvida zašto je problem nastao,ali i kako ga je najbolje rešiti.

„Zadovoljstvo je videti kada klijeni od malih koraka,uz podršku terapeuta, prave samostalne i odlučne korake u rešavanju svog problema i ostvarivanju svoje autentične lične promene. „
Klijenti: Adolescenti, Odrasli, Roditelji u individualnom ili grupnom terapiskom radu

Cena savetovanja: 4,233.00 dinara (€36)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Jedna od najčešćih zabluda u vezi sa psihoterapijom da ona mora biti skupa. Iako seansa kod sa međunarodnim iskustvom može da košta poprilično, postoje brojni stručnjaci koji će Vam pružiti uslugu kvalitetne psihoterapije, a za koje tek treba da se čuje. Savetnici sa našeg sajta su diplomirani psiholozi i lekari, sa edukacijom i iskustvom u … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za januar 2021

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:Plaćanje preko PayPal-a je do daljnjeg onemogućeno zbog nerealnog kursa evra (113.80 RSD za €1) koji PayPal obračunava.


Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina