28/04/2017

Jelena Medarević Košar

Jelena Medarević Košar je diplomu master psihologa stekla 2004.godine, na odseku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Banjaluci.

Edukaciju iz Geštalt psihoterapije upisuje novembra 2011. godine na Geštalt studiju Beograd i ima status geštalt psihoterapeuta pod supervizijom. Individualnu i grupnu terapiju sa adolescentima i odraslim klijentima radi poslednje tri godine.

Tokom desetogodišnjeg rada u školi na mestu psihologa, radila je psihološko savetovanje sa decom, adolescentima i njihovim roditeljima. Vodila je psihološke radionice sa decom i grupnu terapiju sa adolescentima. Kontinuirano se edukuje posećujući seminare, radionice i kurseve u oblasti psihoterapije različitih pravaca i spiritualnosti.

Psihoterapija je susret dva bića, klijenta i psihoterapeuta, baziran na poštovanju, otvorenosti, poverenju, razumevanju i prihvatanju. Odnos kao takav predstavlja osnovu koja omogućava
psihološku promenu i postizanje željenog cilja u psihoterapiji.

U sigurnom odnosu i uz punu prisutnost terapeut podržava klijenta da osvesti i proširi vlastite kapacitete za rešavanje problema. Osoba biva sve više u kontaktu sa sobom, svojom okolinom i odnosima između sebe i svoje okoline. Ovo je put koji vodi ka donošenju samosvesnih izbora i odluka, zadovoljenju vlastitih potreba i autentičnosti.

Cena savetovanja: 2,351.00 dinara (€20)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Jedna od najčešćih zabluda u vezi sa psihoterapijom da ona mora biti skupa. Iako seansa kod sa međunarodnim iskustvom može da košta poprilično, postoje brojni stručnjaci koji će Vam pružiti uslugu kvalitetne psihoterapije, a za koje tek treba da se čuje. Savetnici sa našeg sajta su diplomirani psiholozi i lekari, sa edukacijom i iskustvom u … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:Plaćanje preko PayPal-a je do daljnjeg onemogućeno zbog nerealnog kursa evra (113.80 RSD za €1) koji PayPal obračunava.


Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina