Jelena Đurđević

Jelena Đurđević je psiholog i psihoterapijski savetnik Evropske Asocijacije sistemskih porodičnih terapeuta.

Tokom 2020. godine otpočela je edukaciju za analitički orijentisane psihoterapeute pri Srpskom analitičkom društvu koje je jedina razvojna grupa jungovske orijentacije pri Međunarodnom udruženju za analitičku psihologiju (International Asssociation for Analytical Psychology – IAAP) u Srbiji.

U okviru svog rada sa klijentima integriše znanja iz različitih psihoterapijskih modaliteta, u zavisnosti od potreba klijenata i prirode problema. Ima iskustvo u radu sa razumevanjem emocija, gubicima i tugovanjem, osećanjem krivice, stida i usamljenosti, samopouzdanjem, teškoćama adaptacije, taraumatskim doživljajima, problemima u komunikaciji, razvodima, izazovima u roditeljstvu.

Stalni je stručni konsultant internacionalne kompanije GiGroup gde aktivno radi na programu pružanja psihološke podrške zaposlenima, kao i na realizovanju treninga iz oblasti roditeljstva, građenja zdravih navika, pune svesnosti i kreiranja balansa između poslovnog i privatnog života.

Poseduje sertifikat o uspešnom pohađanju obuke za Emocionalno inteligentno liderstvo kao i sertifikat o uspešnoj obuci iz PPA-a (Thomas International Personal Profile Analysis).
U okviru svoje privatne prekse radi porodično, partnersko i individualno savetovanje i terapiju.

Usluge:

  • Savetovanje: €30.00 (3,527.00 dinara)

ZAKAŽITE TERMIN

Kako da zakažem i platim seansu?

Loading...