Jelena Đurđević

Jelena je po struci psiholog i psihoterapeut pod supervizijom Evropske asocijacije sistemskih porodičnih terapeuta. Redovan je član Srpskog analitičkog društva koje je deo razvojne grupe Međunarodnog udruženja za analitičku dubinsku psihologiju IAAP (International Association for Analytical Psychology) čiji je osnivač bio Karl Gustav Jung.

Terapijski rad sa klijentima prilagođava specifičnim potrebama i problemima svake osobe, a poseban naglasak stavlja na uspostavljanje odnosa zasnovanog na toplini, razumevanju i na poverenju.

Kombinuje metode i tehnike sistemske porodične terapije, kao i pristupe dubinske analitičke psihologije.

Veruje da osim ublažavanja simptoma i otklanjanja napetosti i bola, cilj terapije treba da bude usmeren i na proučavanje i istraživanje svesnih i naročito nesvesnih psiholoških sadržaja, na razumevanje svojih unutrašnjih procesa i potreba, kao i na razvoj vlastitog pogleda na svet i shvatanja svrhe i smisla svog života.

Ima iskustvo u radu sa gubicima i tugovanjem, osećanjem krivice, stida i usamljenosti, samopouzdanjem, teškoćama adaptacije, taraumatskim doživljajima, problemima u komunikaciji, razvodima, izazovima u roditeljstvu.

U okviru svoje privatne prekse radi porodično, partnersko i individualno savetovanje i terapiju.

ZAKAŽITE TERMIN