21/12/2020

Jelena Antić

Jelena Antić je diplomirani psiholog (2009) i master primenjenje psihologije (2020).

Pridružni je član Internacionalnog društva za koučing psihologiju (ISCP), sa sedištem u Londonu i u svom radu najviše primenjuje empirijski proverene tehnike iz racionalno-emotivne i kognitivno-bihejvioralne terapije (RE i KBT).

Završila je osnovnu edukaciju iz konstruktivističke psihoterapije, nakon čega je upisala edukaciju iz RE i KBT terapije (pridruženi trening centar Instituta Albert Elis iz Njujorka, u Beogradu), u kojoj je pronašla sigurnu bazu za svoj rad sa klijentima.

Klinički staž završila je na Klinici za psihijatriju, u KBC Srbije u Beogradu i 2012. godine stiče licencu Ministarstva zdravlja Srbije za rad u zdravstvenim ustanovama.

Poseduje višegodišnje iskustvo u neposrednom radu sa klijentima, kao i putem interneta. Njeni klijenti suočavali su se sa različitim životnim izazovima: životnim krizama, separacijama, gubicima, različitim emocionalnim stanjima ─ posebno anksioznošću i depresijom, izazovima u partnerskim odnosima, nedostatkom samopouzdanja i dr. Pored toga, vredno profesionalno iskustvo stekla je u okviru osnovnog i srednjeg obrazovanja, u kome već pet godina radi kao psiholog sa decom, adolescentima i porodicama. Tom prilikom stiče značajno iskustvo u radu sa razvojnim izazovima kod dece i adolescenata.

Nekoliko godina je živela u Holandiji, gde je radila u Trening centru za pacijente sa afazijom (problemi sa upotrebom jezika), u okviru organizacije ,,Aafje” u Roterdamu. U Holandiji je stekla građansku diplomu i ovladala holandskim jezikom, međutim, 2018. godine se vraća u Srbiju.

Na osnovu svih ličnih i profesionalnih iskustava, stalnog rada na sebi i profesionalnog usavršavanja, a kroz bezuslovno prihvatanje svojih klijenata i veliku ljubav prema svom poslu, Jelena smatra da je moguće postići promenu unutar sebe i svog života. U radu je posebno motiviše to što je u prilici da pomogne drugima da budu više zadovoljni sobom i svojim životom.

Cena savetovanja: 2,822.00 dinara (€24)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Jedna od najčešćih zabluda u vezi sa psihoterapijom da ona mora biti skupa. Iako seansa kod sa međunarodnim iskustvom može da košta poprilično, postoje brojni stručnjaci koji će Vam pružiti uslugu kvalitetne psihoterapije, a za koje tek treba da se čuje. Savetnici sa našeg sajta su diplomirani psiholozi i lekari, sa edukacijom i iskustvom u … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za april 2021

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:Plaćanje preko PayPal-a je do daljnjeg onemogućeno zbog nerealnog kursa evra (113.80 RSD za €1) koji PayPal obračunava.


Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina