Gordana Belocić

Ja sam Gordana Belocić i sertifikovani sam Transakcioni Analitičar - savetnik sa diplomom Mastera i preko pet godina iskustva u savetovanju.

Moj put savetnika je počeo kroz direktan rad sa decom predškolskog uzrasta i njihovim roditeljima, ali se kasnije razvio u rad samo sa odraslim licima (individualno ili u paru), tačnije u rad sa odraslim osobama koji su iskusile probleme vezane za posao, partnerstvo/brak, traumu, bolest, depresiju, anksioznost i sl.

Posedujem licencu i diplomu za rad vezanu za razvoj predškolske dece i imam iskustvo u radu kao vaspitač. Ovo obilje znanja o deci je uticalo na moj put kao terapeuta.

Razumeti dete, koje mi na neki način nikad zapravo u sebi ne prerastemo, uokvirilo mi je sliku o pružanju pomoći klijentima da razviju najbolju verziju sebe sa radošću njihovog unutrašnjeg deteta.

Moj trenutni projekat je sticanje diplome kliničkog psihologa kroz još jedne Master studije.

Moje snage su iskreno povezivanje sa klijentom na takav način da klijent može zaista da oseti sve povoljnosti koje terapija može da ima. Tim rečeno, najbolja povezanost između klijenta i terapeuta je da neguju međusobno poverenje i veru u proces prosperiteta i izlaženja izvan granica pritisaka koji mogu biti unutar nas ili dolaziti izvana.

Jako verujem u duboku i autentičnu povezanost sa klijentom, što znači da biram da ne radim sa mnogo klijenata, kako bih pojedinačnom klijentu mogla mnogo da pružim.

Usluge:

  • Savetovanje: €30.00 (3,527.00 dinara)

ZAKAŽITE TERMIN

Kako da zakažem i platim seansu?

Loading...