Dunja Stojković

Dunja Stojković je diplomirani psiholog, trenutno na master studijama kliničke psihologije. Nosi zvanje Savetnika u okviru psihoterapijskog pravca Transakciona analiza, gde je ujedno i na poslednjoj godini edukacije za zvanje psihoterapeuta. Aktivno se bavi savetovanjem, kako sa klijentima iz Srbije, tako i online, sa klijentima sa engleskog govornog područja, većinom iz SAD-a.

Ima iskustva u radu sa pojedincima koji se suočavaju sa raznovrsnim problemima, kao što su gojaznost, anksioznost, depresija, fobije, panični napadi, problemi u partnerskim odnosima itd. ili onima koji jednostavno žele da bolje razumeju sebe i svoje odnose sa drugima i unaprede kvalitet svog života.

U radu sa stranim klijentima najviše se koncentrisala na savetovanje porodica i adolescenata sa problematikom hiperkinetičkog sindroma (ADHD).

Veruje da svaki psihoterapijski pristup ima svoje specifičnosti, ali da ono što je osnovni preduslov uspešnog rada sa klijentima jeste odnos koji se između klijenta i savetnika ostvaruje.

Putem ovog odnosa prihvatanja i razumevanja klijenta i njegovog upotpunjenog sagledavanja kao složenog psihološkog, socijalnog, telesnog i duhovnog bića, klijent ostvaruje promene i nastavlja samostalno funkcionisanje sa većim stepenom prihvatanja i zadovoljstva sobom i svojom životnom situacijom.

OBAVEŠTENJE: Ne primam nove klijente do daljnjeg. Prihvatam rezervacije termina isključivo od postojećih klijenata.

ZAKAŽITE TERMIN