24/02/2020

Bogdana Stanković

Bogdana Stanković je diplomirani psiholog, osnovne akademske studije je završila na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu, a aktuelno je na masteru Psihologije rada na Filozofskom fakultetu u Nišu.

Završila je primarni i napredni nivo edukacije iz REBT&KBT psihoterapije pri Pridruženom Trening Centru Instituta Albert Elis iz Njujorka sa središtem u Beogradu. Ima iskustva u savetodavnom radu sa klijentima putem skajpa ili individualno.

Pripravnički staž iz domena socijalne zaštite odradila je pri Centru za socijalni rad i u Sigurnoj kući za žene i decu.

Radila na poslovima psihologa u internacionalnoj klinici “Dr Vorobjev” za lečenje bolesti zavisnosti u Beogradu i imala prilike da samostalno radi posebne ruske tretmane kao što su tzv. ibogain, gipo 100, averz i sl. u cilju lečenja zavisnosti od alkohola, kocke, heroina, kokaina, benzodiazepina i ostalih vrsta zavisnosti. Zatim radila pri Centru za socijalni rad na poziciji stručnog radnika u Prvnoj službi, sektor za materijalna davanja, kao i voditelj slučaja u Službi za decu i mlade, kako samostalno tako i kao jedan od saradnika u stručnom timu u postupcima nasilja u porodici, razvoda, zlostavljanja, hraniteljstva, starateljstva, usvojenja, prekršaja, krivičnih dela, određivanja ličnog imena i sl. Takođe, radila kao psiholog u OŠ “Vuk Karadžić” samostalno na poslovima kao što su testiranje učenika, individualni razgovor sa učenicima, profesorima i saradnicima u školi ali i u okviru timova za sprečavanje diskriminacije i zaštite od nasilja, zlostavljanje i zanemarivanje, tima za inklizivno obrazovanje, pedagoškog kolegijuma, pisanja polugodišnjeg i godišnjeg plana rada škole, vođenje zapisnika i pisanje izveštaja o sastancima timova i sl.

Tokom svog profesionalnog usavršavanja imala je priliku da radi pod mentorstvom sa klijentima na odelenju psihijatrije u bolnici KBC “Dragiša Mišović” i u Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu, kao i u organizacijama Nacionalnoj službi za zapošljavanje, Merit Plan-u i HR Centru.

Bogdana je mlada i odgovorna osoba, koja kontinuirano teži profesionalnom i ličnom usavršavanju. U radu sa klijentima stavlja akcenat na razumevanje, prihvatanje i podršku, aktivno učestvovanje klijenata i otvorenost u komunikaciji i izražavanju emocija. Na klijenta gleda kao na saradnika u procesu psihoterapije i potrebe klijenata su joj na prvom mestu.

Cena savetovanja: 2,352.00 dinara (€20)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Jedna od najčešćih zabluda u vezi sa psihoterapijom da ona mora biti skupa. Iako seansa kod sa međunarodnim iskustvom može da košta poprilično, postoje brojni stručnjaci koji će Vam pružiti uslugu kvalitetne psihoterapije, a za koje tek treba da se čuje. Savetnici sa našeg sajta su diplomirani psiholozi i lekari, sa edukacijom i iskustvom u … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za septembar 2020

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:Plaćanje preko PayPal-a je do daljnjeg onemogućeno zbog nerealnog kursa evra (113.80 RSD za €1) koji PayPal obračunava.


Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina