29/11/2016

Zorica Knežević

Zorica Knežević je psiholog i sertifikovani integrativni psihoterapeut.

Nosilac je Evropskog sertifikata za psihoterapiju (EAP).

Radi na Fakultetu za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić, kao asistent na predmetima iz oblasti savetovanja i psihoterapije. Pomoćnik je šefa katedre za Psihoterapiju i trenutno pohađa doktorske studije iz psihologije, u cilju rada na doktorskoj tezi iz oblasti integrativne psihoterapije.

Prva je generacija studenata Srpskog udruženja za integrativnu psihoterapiju, čiji su osnivači prof. Vesna Petrović i dr Kenneth Evans.
Kao relaciono-razvojni psihoterapeut smatra da rana razvojna iskustva utiču na formiranje obrazaca i modela po kojima živi pojedinac i da se jedino kroz dobre međuljudske odnose ovi obrasci mogu menjati.

Obrasci i modeli koje smo stekli u detinjstvu boje kvalitet našeg života, a naša šansa da menjamo svoje nefunkcionalne obrasce i stoga poboljšamo sebi život je kroz psihoterapijski rad.

Smatra da osobe teže celini i harmoniji svog bića, a da bi to ostvarile potrebno je raditi na integraciji emotivnih, misaonih, ponašajnih i telesnih procesa međusobno, kao i sa socijalnom sredinom. Podržava osobe da dođu u kontakt sa neintegrisanim delovima sebe, kako bi ostvarili bolji odnos sa okolinom, koristeći relaciono-razvojni model. Usmerena je na stvaranje dobrog terapijskog odnosa sa klijentom i na primene metoda iz Integrativne psihoterapije.
Praktično iskustvo kao volonterka stekla je u dnevnoj bolnici klinike za psihijatriju na VMA i studentskom savetovalištu. Trenutno radi u privatnoj praksi sa individualnim klijentima.

Teme na kojima Zorica najbolje može da vas podrži su partnerski odnosi, stid, granice u odnosima, usamljenost, samopouzdanje, traganje za smislom života i zadovoljstvo životom.

Cena savetovanja: 4,114.00 dinara (€35)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za februar 2020

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:

Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina