29/11/2016

Zorica Knežević

Zorica Knežević je psiholog i sertifikovani integrativni psihoterapeut.

Nosilac je Evropskog sertifikata za psihoterapiju (EAP).

Radi na Fakultetu za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić, kao asistent na predmetima iz oblasti savetovanja i psihoterapije. Pomoćnik je šefa katedre za Psihoterapiju i trenutno pohađa doktorske studije iz psihologije, u cilju rada na doktorskoj tezi iz oblasti integrativne psihoterapije.

Prva je generacija studenata Srpskog udruženja za integrativnu psihoterapiju, čiji su osnivači prof. Vesna Petrović i dr Kenneth Evans.
Kao relaciono-razvojni psihoterapeut smatra da rana razvojna iskustva utiču na formiranje obrazaca i modela po kojima živi pojedinac i da se jedino kroz dobre međuljudske odnose ovi obrasci mogu menjati.

Obrasci i modeli koje smo stekli u detinjstvu boje kvalitet našeg života, a naša šansa da menjamo svoje nefunkcionalne obrasce i stoga poboljšamo sebi život je kroz psihoterapijski rad.

Smatra da osobe teže celini i harmoniji svog bića, a da bi to ostvarile potrebno je raditi na integraciji emotivnih, misaonih, ponašajnih i telesnih procesa međusobno, kao i sa socijalnom sredinom. Podržava osobe da dođu u kontakt sa neintegrisanim delovima sebe, kako bi ostvarili bolji odnos sa okolinom, koristeći relaciono-razvojni model. Usmerena je na stvaranje dobrog terapijskog odnosa sa klijentom i na primene metoda iz Integrativne psihoterapije.
Praktično iskustvo kao volonterka stekla je u dnevnoj bolnici klinike za psihijatriju na VMA i studentskom savetovalištu. Trenutno radi u privatnoj praksi sa individualnim klijentima.

Teme na kojima Zorica najbolje može da vas podrži su partnerski odnosi, stid, granice u odnosima, usamljenost, samopouzdanje, traganje za smislom života i zadovoljstvo životom.

Cena savetovanja: 4,115.00 dinara (€35)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za april 2021

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:Plaćanje preko PayPal-a je do daljnjeg onemogućeno zbog nerealnog kursa evra (113.80 RSD za €1) koji PayPal obračunava.


Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina