18/04/2017

Željka Stevanović

Željka Stevanović je diplomirani psiholog i transakcioni analitičar psihoterapeut, nosilac Nacionalnog sertifikata za psihoterapiju Saveza psihoterapeuta Srbije.

Posjeduje desetogodišnje iskustvo u psihodijagnostici, savetovanju i psihoterapiji dece, adolescenata, parova i odraslih osoba.

Tokom svog rada prošla je brojne edukacije i treninge iz oblasti mentalnog zdravlja dece, mladih i odraslih osoba, bračnog i porodičnog savjetovanja, zatim iz oblasti rada sa žrtvama porodičnog nasilja, rada sa decom žrtvama seksualnog nasilja, rada sa decom sa posebnim potrebama i njihovim porodicama;, te edukacije iz forenzičke psihologije i psihodijagnostike.

Sama je osmislila i održala desetine edukacija i radionica za decu, mlade, zdravstvene radnike, prosvetne radnike, stručnjake iz socijalne zaštite i opštu populaciju.

Već 15.godina aktivna je u promociji i aktivnostima NVO sektora, gde je autor, koautor, i aktivista brojnih programa i projekata, uglavnom usmerenih na decu.

Takođe, autor je i koautor programa prevencije u mentalnom zdravlju koje sporovodi Institut za javno zdravstvo RS i Projekat mentalno zdravlje u BiH.

Veruje da jačanjem zdravih potencijala u ličnosti kroz savetovanje i psihoterapiju pomažemo osobi da pobedi i prevaziđe poteškoće sa kojima se sreće u određenom trenutku.

Kada prepoznamo i prihvatimo da imamo problem, i odlučimo da potražimo pomoć, već smo na pola puta do rešenja problema.

Cena terapije: 4,232.00 dinara (€36)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kalendar za oktobar 2019

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:





Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina