18/04/2017

Željka Stevanović

Željka Stevanović je diplomirani psiholog i transakcioni analitičar psihoterapeut, nosilac Nacionalnog sertifikata za psihoterapiju Saveza psihoterapeuta Srbije.

Posjeduje desetogodišnje iskustvo u psihodijagnostici, savetovanju i psihoterapiji dece, adolescenata, parova i odraslih osoba.

Tokom svog rada prošla je brojne edukacije i treninge iz oblasti mentalnog zdravlja dece, mladih i odraslih osoba, bračnog i porodičnog savjetovanja, zatim iz oblasti rada sa žrtvama porodičnog nasilja, rada sa decom žrtvama seksualnog nasilja, rada sa decom sa posebnim potrebama i njihovim porodicama;, te edukacije iz forenzičke psihologije i psihodijagnostike.

Sama je osmislila i održala desetine edukacija i radionica za decu, mlade, zdravstvene radnike, prosvetne radnike, stručnjake iz socijalne zaštite i opštu populaciju.

Već 15.godina aktivna je u promociji i aktivnostima NVO sektora, gde je autor, koautor, i aktivista brojnih programa i projekata, uglavnom usmerenih na decu.

Takođe, autor je i koautor programa prevencije u mentalnom zdravlju koje sporovodi Institut za javno zdravstvo RS i Projekat mentalno zdravlje u BiH.

Veruje da jačanjem zdravih potencijala u ličnosti kroz savetovanje i psihoterapiju pomažemo osobi da pobedi i prevaziđe poteškoće sa kojima se sreće u određenom trenutku.

Kada prepoznamo i prihvatimo da imamo problem, i odlučimo da potražimo pomoć, već smo na pola puta do rešenja problema.

Cena terapije: 4,233.00 dinara (€36)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kalendar za novembar 2020

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:Plaćanje preko PayPal-a je do daljnjeg onemogućeno zbog nerealnog kursa evra (113.80 RSD za €1) koji PayPal obračunava.


Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina