10/04/2019

Vladimir Bogosavljević

Vladimir Bogosavljević – diplomirani (master) klinički psiholog sa licencom za rad u zdravstvu i sertifikovani psihoanalitički psihoterapeut.

Završio sam master studije psihologije na Filozofskom fakultetu u Nišu. Nakon završene šestogodišnje edukacije iz psihoanaliticke (psihodinamske) psihoterapije i sedmogodišnje didaktičke (lične) analize, stekao sam zvanje psihoanalitičkog psihoterapeuta.

Posedujem sertifikate sa brojnih kongresa, seminara i radionica iz oblasti psihoterapije, psihologije i srodnih disciplina u zemlji i inostranstvu na kojima
sam aktivno učestvovao. Autor sam nekoliko radova iz pomenutih oblasti i jednog priručnika.

Višegodišnje iskustvo iz pomenutih oblasti sam stekao i kao menadžer ljudskih resursa, školski psiholog, pedagoški asistent deci sa potrebom za posebnom podrškom, klinički psiholog i psihoterapeut u okviru Klinike za Zaštitu Mentalnog Zdravlja, privatnoj praksi i u okviru Psihološkog Savetovališta za Studente, kao i kroz brojne projekte i obuke u okviru raznih institucija.

Već 17 godina se profesionalno bavim muzikom.

Trenutno radim sa migrantskom i izbegličkom populacijom (psiholog, viši službenik za zaštitu dece) kao zvanični partner UNHCR-a; psihoanalitički psihoterapeut u privatnoj praksi i kao on-line psihoterapeut sa klijentima iz Srbije, Evrope i SAD.

Posedujem bogato iskustvo u okviru individualne psihoterapije osoba sa širokim spektrom poremećaja, stanja, životnih kriza i problema (depresija, anksioznost, panični napadi, emocionalne teškoće, problemi u interpersonalnim relacijama, socijalne inhibicije, poremećaji ličnosti, razne vrste trauma, osećanje besmisla idr.), kao i na razvijanju potencijala i kreativnih sposobnosti, različitim vidovima podrške i savetovanja, a sve sa ciljem što boljeg razumevanja sebe i drugih. Verujem da je bitno raditi ne samo na smanjenju i otklanjanju simptoma već i na analizi uzroka koji ih stvaraju. U terapiji tretiram svakog pojedinca na jedinstven način i fokusiram se na njegovu dinamiku ličnosti koju istražujemo zajedno kroz akcenat na odnosu i osećanjima, sa krajnjim ciljem da uz moju pomoć klijent sam dođe do potrebnih uvida i motivacije za promenom, te da tako preuzme aktivniju ulogu da bi na kraju procesa uvideo da je on taj koji je zaslužan za ostvarene rezultate.

U radu sa klijentima koristim tehnike psihoanalitičke psihoterapije, ali i egzistencijalizma, jer smatram da samo na taj način možemo da odgovorimo sve većim zahtevima za prilagođavanjem savremenom načinu života i izazovima koje ono nosi sa sobom.

Psihoterapiju radim na srpskom i engleskom jeziku uz elementarno poznavanje italijanskog i francuskog jezika.

Cena terapije: 4,232.00 dinara (€36)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za mart 2021

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:Plaćanje preko PayPal-a je do daljnjeg onemogućeno zbog nerealnog kursa evra (113.80 RSD za €1) koji PayPal obračunava.


Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina