18/04/2017

Svetlana Prokić

Rođena sam 1985. godine u Novom Sadu. Diplomirala sam psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, a edukaciju za geštalt psihoterapeuta završila sam u Geštalt studiju Beograd. Trener sam relaksacionih tehnika- autogenog treninga i progresivne mišićne relaksacije.

U svojoj desetogodišnjoj karijeri, najviše sam radila sa osetljivim grupama. Stekla sam značajno iskustvo u radu sa HIV pozitivnim osobama, LGBT populacijom, kao i sa ženama žrtvama porodičnog nasilja. Još pre diplomskog ispita, počela sam da radim sa decom koja žive i rade na ulici i tamo ostala skoro 6 godina. Već nekoliko godina radim grupno i individualno sa visokoosetljivim osobama.

Prošla sam razne obuke koje su mi omogućile da radim na sebi i smatram da je to osnov od koga profesionalci treba da počnu. Takođe smatram da psiholog nikada ne završava svoju edukaciju i da tokom celog života mora da uči i razvija se kako bi bio efikasan za svoje klijente.

Razgovor sa drugom, naročito edukovanom osobom je lekovit i pomaže nam da rastemo i razvijamo se, kakva god da su nam prethodna iskustva. Uživam u podršci svojim klijentima da postanu ono što jesu, da ostvare svoje kapacitete i žive život kakav priželjkuju.

Cena psihoterapije: 4,233.00 dinara (€36)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za septembar 2020

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:Plaćanje preko PayPal-a je do daljnjeg onemogućeno zbog nerealnog kursa evra (113.80 RSD za €1) koji PayPal obračunava.


Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina