21/12/2020

Sanja Kapor

Sanja Kapor je diplomirani pedagog, sistemski porodični psihoterapeut, kao i integrativni dečiji psihoterapeut. Edukaciju iz Sistemske porodične psihoterapije je završila u okviru Asocijacije sistemskih psihoterapeuta, a edukaciju za dečjeg psihoterapeuta u Udruženju za integrativnu dečiju psihoterapiju.

Pohađala je brojne edukacije i radionice iz drugih psihoterapijskih pravaca.

Nosilac je Nacionalnog sertifikata za psihoterapiju.

Ima šesnaest godina radnog iskustva, od toga se jedanaest godina neposredno bavi psihoterapijskim radom. Iskustvo u psihoterapijskom radu stekla je radeći u Savetovalištu za brak i porodicu.

U psihoterapijskom radu integriše znanja iz sistemske porodične terapije, dečije psihoterapije, kognitivno-bihevioralne terapije, transakcione analize i konstruktivističke psihoterapije, kao i drugih psihoterapijskih pravaca.

U okviru svoje prakse realizuje individualno, partnersko i porodično savetovanje i psihoterapiju. Ima bogato iskustvo u radu sa individualnim krizama i zastojima, sa anksioznošću, gubicima i tugovanjem, kontrolom emocija, samopouzdanjem, suočavanjem sa stresom i taraumatskim doživljajima, rešavanjem konflikata, problemima u komunikaciji, partnerskim problemima, razvodima, postrazvodnim krizama, poteškoćama u roditeljstvu, unapređivanju vaspitnih prisupa, kao i sa radom sa problemima u porodičnom funkcionisanju.

Sa decom mlađeg školskog uzrasta praktikuje neposredni rad. Sa mladima i odraslima psihoterapiju realizuje online.

Cena terapije: 4,233.00 dinara (€36)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za april 2021

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:Plaćanje preko PayPal-a je do daljnjeg onemogućeno zbog nerealnog kursa evra (113.80 RSD za €1) koji PayPal obračunava.


Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina