Olivera Stojšić

Diplomirani psiholog, REBT psihoterapeut, poseduje diplomu naprednog nivoa obuke iz Racionalno emotivne biheviorane terapije Albert Ellisa instituta u New York-u.

Instruktor Hatha Yoge desetak godina. Yoga znanje stekla u Vidya školi Dragana Lončara, predstavnika Američke i Evropske Yoga Asocijacije i mnogobrojnim Yoga workshopovima.

Poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti psihodijagnostičkog i psihoterapeutskog rada sa mladima i odraslima u Domu zdravlja i privatnoj praksi. Iza sebe ima monogobrojne psihološke radionice Asertivnog treninga i Treninga emotivno mentalne efkasnost, po principima REBT terapije.

Posvećeno meditira i na putu je da postane učitelj Indivudualne meditacije. Proširila je svoje znanje, lični rast i razvoj NLP tehnikama (neurolingvističko programiranje), čije veštine koristi u radu sa klijentima i kao trener (voditelj radionica).

Voli da radi i inspiriše druge da postanu najbolja verzija sebe. U svom radu  koristi stečeno profesionalno znanje iz oblasti psihologije, Yoge kao i lično iskustvo i mudrost koju život donosi.

ZAKAŽITE TERMIN