16/08/2018

Miroslava Vučetić-Ćirić

Magistar psihologije, master upravljanja ljudskim resursima i nacionalno sertifikovani TA psihoterapeut. Sertifikovani trener asertivne komunikacije (povećanje nivoa samopouzdanja i rad na povećanju komunikacionih veština).

Dodatno edukovana iz različitih psihoterapijskih pravaca.

Poseduje više od dvanaest godina iskustva u psihoterapijskom radu sa individualnom,partnerskom,roditeljskom i porodičnom problematikom kao i održavanjem individualnih i grupnih asertivnih treninga u brojnim firmama širom zemlje.

Kada je individualna problematika u pitanja najčeće se bavi: problemima depresije,anksioznosti,paničnih napada,manjka samopouzdanja,prevazilaženjem različitih životnih kriza,prevazilaženjem stresa,različitim vrsta fobija,konfliktima itd.

Kada je u pitanju partnerska problematika najčeće se bavi:problemima emotivne prirode, manjkom komunikacije, nefunkcionalnom komunikacijom, preljubama, različitim prioritetima i ciljevima u partnerskom odnosu,dilemama vezano za razvod, kao i razlilčitim vrstama kriza u partnerskim odnosima.

Kada je u pitanju roditeljska problematika obično se bavi prevazilaženjem poteškoća u vaspitanju, različitim gledanjem roditelja na prioritetne stvari u vaspitanju, različiti vaspitni stilovi, nemanje jasno postavljenih granica u odnosu na dete, manjak discipline, problem sa učenjem, aktuelni problemi u tinejdžerskom uzrastu itd.

Porodična problematika podrazumeva rad sa multiproblemskim porodicama, koje imaju teškoće u funkcionisanju i komunikaciji i gde se više članova uključuje na terapiju zajedno ili odvojeno.

Poseduje bogato radno iskustvo u okviru stručnog rada na različitim radnim mestima,osim psihoterapisjkog u različitim institucijama, tako i asistentskog na fakultetu, tako i rada pri zdravstvu.

Autor je i voditelj više priručnika, naučnih radova, edukacija i seminara iz oblasti psihologije i psihoterapije

Izvesno vreme provela u U.S.A  radeći u dve kompanije.

Cena terapije: 4,228.00 dinara (€36)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za novembar 2019

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:

Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina