01/08/2016

Maja Vučković

Maja Vučković, doktor medicine, psihoterapeut sa nacionalnom licencom (OLI psihodinamski integrativni metod), life coach sa nacionalnom i evropskom licencom. Od 2003. godine radi kao medicinski savetnik u oblasti medicinske industrije i kliničkih istraživanja. Pohađala Cambridge Business Academy, odsek za Menadžment ljudskih resursa. Sertifikovani je trener za prevazilaženje anksioznosti i panike; instruktor asertivne komunikacije; u edukaciji iz Eriksonove hipnoterapije.

Jedan je od edukatora u O.L.I. centru za integrativnu psihodinamsku psihoterapiju, savetovanje i koučing gde učestvuje u edukacijama budućih psihoterapeuta, savetnika i koučeva.

Autor je i realizator nekoliko akreditovanih trening programa: OLI psihodinamski asertivni trening, instruktorski i iskustveni kurs, Veštine jasne i uverljive prezentacije, stil i presonalni marketing. Treninzi se održavaju u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Podpredsednik je Evropskog saveta za koučing i mentorstvo, ogranak u Srbiji (European Mentoring and Coaching Council Serbia), organizacije koja se prevashodno bavi poslovnim koučingom.

Svoje bogato radno iskustvo u okviru velike strane korporacije, koristi u radu sa firmama i pojedincima na planiranju i unapređenju karijere i ličnog razvoja, usavršavanju poslovnih veština i razvoju emotivnih kompetenci srednjih i top menadžera, kao i veliki broj različitih treninga za zaposlene. Kao koautor i voditelj, učestvovala u emisiji „Kauč“ koja se bavila temama iz oblasti psihoterapije i koučinga.

U oblasti individualnog savetovanja, psihoterapije i koučinga, kao spoj medicine i psihologije, najviše se bavi health coaching-om (zdravstvenim koučingom koji je usmeren ka očuvanju i unapređenju fizičkog i mentalnog zdravlja, zdravim stilovima života i navikama, boljem razumevanju svog zdravstvenog problema i načinima kako ga prevazići); resilience coaching-om (koučing usmeren ka unapređenju psihološke otpornosti i izdržljivosti; veštine upravljanja stresom i efikasnijeg savladavanja životnih problema), business coaching-om (individualno savetovanje i grupni treninzi za menadžere i zaposlene), partnerski koučing i savetovanje, seksualne disfunkcije i seksualna asertivnost, anksiozna stanja i napadi panike, asertivna komunikacija, psihosomatski poremećaji i psihoimuno onkologija (psihoterapijska pomoć i podrška pacijentima obolelim od onkoloških i drugih bolesti). Prirodna medicina je jedno od polja interesovanja.

Cena terapije: 5,644.00 dinara (€48)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za mart 2021

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:Plaćanje preko PayPal-a je do daljnjeg onemogućeno zbog nerealnog kursa evra (113.80 RSD za €1) koji PayPal obračunava.


Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina