Jana Damjanov

Jana Damjanov je magistar kliničke psihologije, kao i edukatorka, supervizorka i psihoterapeutkinja psihodrame. Poseduje Nacionalni sertifikat za psihoterapiju, kao i Evropski sertifikat za psihoterapiju.
Kao psihoterapeutkinja, trener i supervizor psihodrame radi u RAIP – Regionalnoj Asocijaciji za Psihodramu i Integrativnu primenu Psihoterapije – www.raip.edu.rs) gde vodi edukativne psihodramske grupe, a sprovodi i grupnu i individualnu superviziju. Kao trener, supervizor i praktičar psihodrame saradjuje sa OSPIP-om (Oxford School for Psychodrama and Integrative Psychotherapy – www.ospip.co.uk), a članica je i BPA – Britanske psihodramske asocijacije (www.psychodrama.co.uk), kao i IAGP – The International Association for Group Processes and Group Psychotherapy (www.iagp.com).

Pored psihodrame, edukovana je iz Transakcione analize (TA 101, 201), kognitivno-bihejvioralne terapije, EMDR metode I nivoa. Završila je napredni nivo edukacije iz Playback theatre (Plejbek pozorište), a završila je i edukaciju iz Art terapije.

Bavi se psihodijagnostikom, individualnom i grupnom psihoterapijom, kao i porodičnim i bračnim savetovanjem u okviru private prakse. Poslednjih 10 godina vodi edukativne i trening grupe, grupnu i individualnu superviziju mladih terapeuta, kao i psiholoske i psihodramske radionice u regionu i Evropi, terapijske grupe oograničenog i neograničenog trajanja, a ima iskustvo i u HR-u i radu sa timovima. Pored bogate psihoterapijske prakse i iskustva, bavi se i naučno - istraživačkim radom.

Neke od specifičnih oblasti interesovanja su joj: odnos drustva i psihoterapije u kontekstu individualnih problema, ali i problema u kontekstu manjih i sirih zajednica/grupa, kao i zdravstvena psihologija, psihoonkologija, rad sa marginalizovanim grupama, vaskolika primena različitih akcionih metoda, integrativni i eklektički pristup u psihoterapiji, itd.

Cena terapije: €36/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kalendar za July 2018

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Klikom na dugme "POTVRDI TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina