21/01/2021

Irena Šimić

Irena Šimić je diplomirana geštalt psihoterapeutkinja (Evropski akreditovan psihoterapijski trening institut EAPTI-SEB). Osnovno obrazovanje (master diplomu) stekla je na Filozofskom fakultetu u Beogradu, na katedri za istoriju umetnosti, a znanje iz primenjene i kliničke psihologije na propedevtici na Fakultetu za medije i komunikacije, Univerziteta Singidunum u Beogradu.

Aktivno se bavi individualnom i partnerskom psihoterapijom u radu sa klijentima iz Srbije i inostranstva od 2017. godine. Radi sa klijentima uživo i online, na srpskom i na engleskom jeziku.
Najviše iskustva ima u radu sa klijentima koji se žale na iskustva depresije, anksioznosti, panične napade, socijalnu fobiju, disfunkcionalne porodične i partnerske odnose, impulsivnost, stid i krivicu.

Ima mnogo terapijskog iskustva u radu sa LGBT osobama.

Način rada: “Svoju zainteresovanost, pažnju, simpatiju i stečena znanja o psihološkim procesima stavljam na raspolaganje svojim klijentima. Moja želja je da im obezbedim podržavajući, hranljiv i bezbedan odnos u kome se neće plašiti ili stideti da se pokažu. Verujem da ako mi dopuste da ih upoznam, da će bolje upoznati sami sebe. Svesnost o tome ko je, šta su mu želje i potrebe, strahovi i ograničenja, omogućava klijentu da pravi informisanije izbore, da upotrebi svoje snage i da preuzme odgovornost za promene u svom životu. Cilj mi je da kroz odnos bezuslovnog prihvatanja, moji klijenti steknu nove veštine i znanja koja im pomažu da ostvare bliskost i stabilne odnose sa drugima; da izađu na kraj sa svakodnevnim i vanrednim stresom; da kontrolišu impulse i razumeju emocije; da lakše prolaze kroz životne krize; da bolje podnose gubitke i još mnogo toga.

Prevazilaženje spoljašnjih i unutrašnjih ograničenja na putu rasta i razvoja, ne znači jednostavno savladavanje prepreka i neprestano napredovanje, već pre svega prihvatanje onoga što jeste -
onoga ko jesi. Dobar život je put, a ne odredište. Biće mi čast i zadovoljstvo da vam budem oslonac na tom putu.”

Cena terapije: 4,233.00 dinara (€36)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za mart 2021

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:Plaćanje preko PayPal-a je do daljnjeg onemogućeno zbog nerealnog kursa evra (113.80 RSD za €1) koji PayPal obračunava.


Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina