27/09/2016

Dragana Deh

Msc primenjene psihologije, psihoterapeut sistemske porodične terapije (licenca Ministarstva zdravlja + licenca AST, SDPT – Asocijacija Sistemskih Terapeuta, Savez Društva Psihoterapeuta Srbije)

MA Life coach integrativnog psihodinamskog metoda (licenca UPSKS – Udruženje za Psihoterapiju Savetovanje i Koučing Srbije)

Osnivač i direktor udruženja za psihološke treninge i edukaciju „PsihoOaza“, Beograd, Srbija. Nastavnik psiholoških veština na Fakultetu za medije i komunikacije, Departman za psihologiju, Beograd. (interpersonalne veštine; komunikacijske veštine – asertivnost; rast i razvoj ličnosti).

Deo je edukatorskog tima Centra za integrativnu psihodinamsku psihoterapiju, savetovanje i koučing, i učestvuje u edukacijama budućih psihoterapeuta i koučeva. Učesnik više konferencija, kongresa i simpozijuma na temu porodice i porodičnih odnosa, problema separacije, bolesti zavisnosti, stresa, sindroma izgaranja, etike u radu. Autor je nekoliko edukativnih programa i treninga (Autogeni trening, Porodična komunikacija, Samorazvoj i dr.).

Član udruženja: AST, SDPT, UPSKS, EMCC

U svom radu primenjujem sistemski pristup kroz individualnu, partnersku, bračnu, porodičnu i grupnu terapiju. Težište savetodavnog rada su aktuelni i situacioni problemi koje pojedinac i/ili porodica ne uspevaju sami da reše. Cilj savetovanja je otklanjanje prolaznih problema i teškoća. Psihoterapija je složen postupak pružanja psihološke pomoći zasnovan na određenom terapijskom pristupu i zasniva se na planskom i sistematskom verbalnom i neverbalnom uticaju psihoterapeuta na osobu sa problemima (pacijent, klijent), sa ciljem da je oslobodi simptoma, oduči od problematičnog načina doživljavanja i nepoželjnih obrazaca ponašanja kao i da izazove pozitivne promene u ličnosti. Kroz koučing, kao trening životnih veština, sa klijentima radim na procesu usavršavanja životnih veština i razvijanja potencijala u bilo kojoj oblasti života. Namenjen je onima koji žele da napreduju, da još više razviju sopstvene potencijale i povećaju efikasnost. Treniranje životnih veština se sprovodi u svim bitnim oblastima života i u svim uzrastima. Specifičnost rada zasniva se na integraciji nekoliko terapijskih modaliteta (pre svega sistemskoj, TA, REBT, psihodinamskoj i, kada je indikovano – hiponoterapiji Eriksonovog modela. Prevazilaženje kriza u svim životnim oblastima je aspekt kojim se najintenzivnije bavim. U skladu sa potrebama klijenta i procenom korisnosti, u rad uključujem i hipnoterapiju. Proces medijacije (posredovanje u rešavanju konflikata) u porodičnim odnosima i socijalnoj zaštiti, sastavni je deo aktivnosti. AIP (analizu individualnih potencijala) je specifična tehnika otkrivanja potenci ličnosti u smislu profesionalnog opredeljenja, kako za mlade, tako i za odrasle koji žele da učvrste/promene/istraže svoje afinitete i sposobnosti. Vodim naučno priznat program psihofizičke relaksacije - Autogeni trening.

Usluge / Oblasti rada

 • Bračna terapija
 • Hipnoterapija
 • Interpersonalna terapija
 • Koučing / Coaching
 • Koučing odnosa / Relationship coaching
 • Koučing za karijeru / Career coaching
 • Porodična terapija
 • Psihološko savetovanje
 • Psihoterapija
 • REBT (racionalno emotivno bihejvioralna terapija)
 • Savetovanje
 • Zdravstveni koučing / Health and wellness coaching
 • Životni koučing / Life coaching
 • Motivacija i razvoj ličnih potencijala
 • Interpersonalna komunikacija i prevazilaženje konflikata
 • Programi psihofizičke relaksacije

Cena terapije: 7,055.00 dinara (€60)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kalendar za oktobar 2019

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:

Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina