19/04/2017

Aleksandra Simendić

Klinički psiholog sa položenim stručnim ispitom za zdravstvenog saradnika. Diplomirala na Katedri za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

Transakcioni analitičar – psihoterapeut, sa nacionalnim sertifikatom za psihoterapiju. Edukaciju za psihoterapeuta završila u TA Centru – asocijacija transakcionih analitičara Srbije u Beogradu.

Završila je sertifikovanu edukaciju iz oblasti kognitivne, bihejvioralne i racionalno-emotivne psihoterapije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, kao i sertifikovanu edukaciju Društva psihologa Srbije iz oblasti Transteorijskog integrativnog pristupa psihoterapiji .

Obuku za prevladavanje profesionalnog stresa i sindroma sagorevanja prošla je na Vukovarskom institutu za mir i obrazovanje u Vukovaru.

Završila je osnovni i napredni nivo treninga za rad sa zavisnima od seksa.

Od početka svog profesionalnog razvoja bavi se kliničkom psihologijom, a kontinuirano se edukuje iz oblasti psihoterapije.

Pored psihoterapijskog i savetodavnog, ima bogato iskustvo u oblasti psihodijagnostičkog rada.

Radno iskustvo sticala je na Neuropsihijatriji i u Dispanzeru medicine rada u Somboru, te u višegodišnjoj privatnoj praksi.
Pored toga, bavi se profesionalnom selekcijom i procenom kadrova.

Nekoliko godina je izučavala i uspešno upravljala radom volontera u okviru programa za pružanje psihološke pomoći i podrške ugroženim i nemoćnim članovima zajednice.

Radila kao profesor psihologije u srednjoj stručnoj školi.

Autor je iskustveno-edukativnog programa za prevenciju stresa na poslu i sindroma sagorevanja, te većeg broja radionica za različite ciljne grupe, kao i koautor programa za razvoj vaspitačkih kompetencija.

Članica je više stručnih organizacija: Društva psihologa Srbije, Saveza društava psihoterapeuta Srbije, TA Centra – asocijacija transakcionih analitičara Srbije i ITAA – The International Transactional Analysis Association.

Cena terapije: 5,640.00 dinara (€48)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu:
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za april 2020

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:

Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina