19/04/2017

Aleksandra Simendić

Klinički psiholog sa položenim stručnim ispitom za zdravstvenog saradnika. Diplomirala na Katedri za psihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

Transakcioni analitičar – psihoterapeut, sa nacionalnim sertifikatom za psihoterapiju. Edukaciju za psihoterapeuta završila u TA Centru – asocijacija transakcionih analitičara Srbije u Beogradu.

Završila je sertifikovanu edukaciju iz oblasti kognitivne, bihejvioralne i racionalno-emotivne psihoterapije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, kao i sertifikovanu edukaciju Društva psihologa Srbije iz oblasti Transteorijskog integrativnog pristupa psihoterapiji .

Obuku za prevladavanje profesionalnog stresa i sindroma sagorevanja prošla je na Vukovarskom institutu za mir i obrazovanje u Vukovaru.

Završila je osnovni i napredni nivo treninga za rad sa zavisnima od seksa.

Od početka svog profesionalnog razvoja bavi se kliničkom psihologijom, a kontinuirano se edukuje iz oblasti psihoterapije.

Pored psihoterapijskog i savetodavnog, ima bogato iskustvo u oblasti psihodijagnostičkog rada.

Radno iskustvo sticala je na Neuropsihijatriji i u Dispanzeru medicine rada u Somboru, te u višegodišnjoj privatnoj praksi.
Pored toga, bavi se profesionalnom selekcijom i procenom kadrova.

Nekoliko godina je izučavala i uspešno upravljala radom volontera u okviru programa za pružanje psihološke pomoći i podrške ugroženim i nemoćnim članovima zajednice.

Radila kao profesor psihologije u srednjoj stručnoj školi.

Autor je iskustveno-edukativnog programa za prevenciju stresa na poslu i sindroma sagorevanja, te većeg broja radionica za različite ciljne grupe, kao i koautor programa za razvoj vaspitačkih kompetencija.

Članica je više stručnih organizacija: Društva psihologa Srbije, Saveza društava psihoterapeuta Srbije, TA Centra – asocijacija transakcionih analitičara Srbije i ITAA – The International Transactional Analysis Association.

Cena terapije: 5,643.00 dinara (€48)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Kalendar za januar 2020

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:

Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina