18/04/2017

Aleksandra Golubović

Aleksandra Golubović rodjena je 1974. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Zrenjaninu. Zvanje diplomirani psiholog stekla je na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.
Aleksandra je transakcioni analitičar - psihoterapeut, profesionalno obučen i sertifikovan trener radionica asertivne komunikacije koje organizuje i vodi u saradnji sa Psihopolis institutom iz Novog Sada. Radi u Zrenjaninu i Novom Sadu.

Od rođenja nas uče i nauče da struktuiramo svoju percepciju, odnose prema svetu, drugima, sebi. Odsustvom strukture ili definisanja stvarnosti možemo osetiti nelagodnost, neku vrstu dezorijentisanosti. Medjutim, ono što smo naučili nekada mogu biti zablude i možemo im pripisati veću važnost nego što zaslužuju. Verujući svojim zabludama postajemo nezadovoljni, uznemirini, patimo. Kada posumnjamo u sebe, svoje izbore, kada smo u dilemi, zbunjeni, uplašeni,… jedan od načina da prepoznamo, prihvatimo i prigrlimo svoju realnu sliku, sopstveno biće jesu razgovori sa psihoterapeutom.

Cena terapije: 4,263.00 dinara (€36)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kalendar za januar 2019

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
Savet: Zakažite termin najmanje tri dana unapred.
Napomena: Ukoliko plaćate preko računa, termin ćete moći da rezervišete tek nakon prijema uplate.
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:

Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.


Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina