25/07/2016

Aleksandra Bubera

Aleksandra Bubera je lekar specijalista psihijatrije i psihoterapeut, sertifikovani transakcioni analitičar, vanredni edukator i supervizor transakcione analize Medicinski fakultet je završila na Univerzitetu u Novom Sadu 1997.

Završila je edukaciju iz grupno analitičke terapije za rad u srednjoj grupi pri Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu 2003.-e god.

Specijalizaciju iz psihijatrije je završila na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2005.-te god.

Sertifikovani transakcioni analitičar – psihoterapeut (CTA) postala je polaganjem međunardonog ispita (Evropsko udruženje za Transakcionu Analizu (EATA)) u Nemačkoj, 2007.-e god.

Nosilac je nacionalnog (Jugoslovenskog) sertifikata za psihoterapiju od 2007.- god.

Završila je i dvodelnu edukaciju iz EMDR-a, prvi nivo.

Grupnim i individualnim psihoterapijskim radom se bavi više od 15 godina (od 2000.-te god.).

Poseduje višegodišnje iskustvo u vođenju integrativnih kliničkih, kao i iskustveno – didaktičkih grupa.

Vanredni edukator i supervizor transakcione analize (PTSTA) je postala polaganjem ispita u Peruu, (Internacionalno udruženje za Transakcionu analizu (ITAA)), 2009.-e god.

Bavi se edukacijom i supervizijom iz Transakcione analize do nivoa CTA u Srbiji i okruženju www.tacentar.com

Ima bogato kliničko iskustvo u hospitalnom i ambulantnom individualnom i grupnom radu sa pacijentima sa raznim kategorijama mentalnih poremećaja, kao i sa osobama sa životnim problemima.

Više godina je radila i na veštačenju radne sposobnosti, i u urgentnim i službama kućnog lečenja.

Kontinuirano se edukuje iz psihijatrije i psihoterapije kroz programe kontinuirane medicinske edukacije i psihoterapijske edukacije i kongrese.

Redovno učestvuje na nacionalnim i internacionalnim seminarima i kongresima iz oblasti transakcione analize, psihoterapije u okviru kojih prikazuje stručne radove.

U sklopu profesionalnog razvoja prošla je mnoge edukacije i radionice: školu za mlade psihijatre, “Hearing voices” pristup, psihodrama, telesna psihodrama, grupno analitičke psihoterapija, Geštalt, porodične konstelacije, integrativna psihoterapija itd.
Trenutno se priprema za polaganje ispita za najviše zvanje – redovnog trenera i supervizora u Transakcionoj analizi i pohađa seminare u okviru škole Integrativne psihoterapije (Erskine)

Radila je:

  • u Zdravstvenom centru „Dr Radivoj Simonović“ u Somboru u službi kućnog lečenja i na prijemno – trijažnom odeljenju bolnice za hitne slučajeve, a zatim i kao specijalizant i specijalista psihijatrije (od 1997.-e do 2008.-e god.),
  • u Zdravstevnom centru „Južni Banat“ u Pančevu, u filijali PIO fonda u Pančevu i Vršcu i direkciji RFPIO u Beogradu (2008-2011.-te god.),
  • u Centru za mentalno zdravlje – Doma zdravlja u Doboju, R.Srpska (2012.-te god.)
  • u okviru TA centra – Asocijacije Transakcionih analitičara Srbije i „Psihopolis instituta“ iz Novog Sada radila je i sarađivala od 2008.-e godine do danas

Za svoj rad u okviru Srpskog lekarskog društva – društva lekara Vojvodine dobila je dve zahvalnice (2007. i 2014.-te god.).

Kao predsedniica organizacionog odbora i članica Predsedništva Saveza društava psihoterapeuta Srbije, organizovala je Prvi kongres psihoterapeuta Srbije 2011.te, koji se od tada redovno održava svake godine. kao i više masovnih međunarodnih radionica iz oblasti Transakcione analize (Karpman, Steiner, Whyte, Erskin )

Vodila je različite treninge u oblasti HR specifično urađenih prema potrebama klijenata kao i u NVO sektoru.

Stručni je redaktor prevoda knjiga iz oblasti psihoterapije.

Prisutna je u štampanim i drugim medijima, radi edukacije o problemima mentalnog zdravlja, destigmatizacije, načina lečenja i drugim edukativnim temama.

Članica je Regionalne lekarske komore Beograda, Srpskog lekarskog društva, Asocijacije Transakcionih Analitičara Srbije – TA centar, Internacionalnog udruženja za Transakcionu analizu (ITAA), Saveza društava psihoterapeuta Srbije.

Cena terapije: 5,642.00 dinara (€48)/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kako da zakažem i platim seansu

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Odaberite način plaćanja:

Klikom na dugme "POTVRĐUJEM TERMIN" potvrđujete da ste u celosti pročitali i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina