28/10/2016

O nama

Tokom godina psihoterapijskog rada i prakse počeli su se pojavljivati novi izazovi. Klijenti su često bili daleko, u drugim zemljama ili udaljenim krajevima i nije bilo moguće da fizički budu prisutni na psihoterapiji. Mnogima nije bila dostupna psihoterapija na maternjem jeziku, što predstavlja poseban izazov u psihoterapiji i savetovanju. Neki dugi su se plašili da će biti otkriven njihov  identitet. Neki nisu imali poverenja u terapeute koji su u njihovom mestu.

Mnogi od njih su gubili mnogo vremena tražeći adekvatne terapeute, šaljući bezbrojne emailove kako bi zakazali termin, a nakon svega je trebalo dogovoriti i plaćanje.

Na žalost, mnogi ljudi su zbog ovih teškoća odustajali od pomoći samima sebi i pristajali na manje od života koji žele i mogu da imaju.

Na sreću, tim koji smo formirali i koji raste je tu da Vam  razreši  sve što Vam je ikada bio problem u vezi sa psihoterapijom i omogući kvalitetnu terapijsku uslugu na jednom mestu.

Shvatili smo da želimo da Vam budemo na usluzi u trenucima koji su za Vas teški i izazovni, da Vam omogućimo izbor terapeuta koji Vam najviše odgovara, kao i da obavite sve drugo, zakazivanje i plaćanje, na jednom mestu.

Za sva dalja pitanja nas možete kontaktirati direktno. Mi smo:

Sanja Perković-GogaSanja Perković-Goga

Suosnivač platforme. Psihoterapeut sa jedanaest godina iskustva i nekoliko razvijenih autorskih projekata. Na platformi vodim računa o kvalitetu psihoterapeuta, sadržaja i svega drugog što je u vezi sa psihoterapijom. Emailove na koje se prijavite pišem ja.

Kontaktirajte me u vezi sa:

  • Asistencijom u povezivanju sa terapeutom koji će Vam najviše odgovarati
  • Ako ste psihoterapeut i želite da se uključite u ovaj projekat
  • Ako želite odgovor na pitanje (ime ostaje anonimno, odgovore objavljujemo javno)

Kontakt email: sanja@online.rs

 

 

Dragan AntonićDragan Antonić

Suosnivač platforme, serijski preduzetnik. U okviru platforme zadužen sam za dizajn, programiranje i za sve drugo što je potrebno da platforma tehnički besprekorno funkcioniše.

Kontaktirajte me u vezi sa tehničkim teškoćama sa kojima se susrećete:

  • Linkovi koji ne rade
  • Problemi u procesu zakazivanja
  • Problemi u procesu plaćanja

Kontakt email: dragan@online.rs