Depresija – kako je prepoznati i kako je savladati – video program

Ovo je Vaš prvi korak koji ste učinili ka aktivnom životu, ispunjenom radošću, vedrinom i toplim odnosima sa drugima

Verovatno vam vaši najbliži učestalo govore "trgni se", "moraš nešto učiniti da izađeš iz tog stanja" i slične "motivišuće" rečenice. Sigurno ste do sada pročitali na desetine ili stotine tekstova o tome kako izađi iz depresije. Međutim, ništa od toga nije urodilo plodom. Iako pomoć najbližih mnogo znači, niko vas ne može naterati da učinite nešto za sebe.

Pre nego što potražite pomoć psihoterapeuta, zašto ne biste pokušali da napravite prve korake ka izlazu iz depresije uz video program sa stručnim savetima našeg psihoterapeuta - Dr. Aleksandre Bubere, spec. psihijatrije.

Video program - Kako prepoznati i pobediti depresiju
Da li ste znali da između tuge i depresije postoji razlika? Zanima vas kako da znate da li je u pitanju prolazno neraspoloženje ili treba da se zabrinete za sebe ili blisku osobu? Postoje jasne razlike između depresije kao poremećaja, depresivnog osećanja i drugih osećanja. Dok svi s vremena na vreme osećamo tugu, nezadovoljsto ili krivicu, mnogo je manje onih koji razviju depresivni poremećaj.

"Depresija - kako je prepoznati i kako je savladati"

za samo €29!

Aleksandra Bubera
Tokom 3 video lekcije ćete dobiti jasne instrukcije kako da pomognete sami sebi, kao i informacije o tome kada i gde da potražite pomoć.

Dr Aleksandra Bubera će vam pomoći da:

  • Razumete šta je u vašem slučaju dovelo do depresije
  • Kako da se postavite prema sebi i drugima
  • Šta da uradite ako imate misli o samoubistvu
  • Kako da tražite podršku iako vam nekad nije do toga
  • Kako da pomognete sami sebi i da vam odmah bude bolje.
60min

Šta kažu neki od Aleksandrinih klijenata kojima je pomogla da se izbore sa depresijom:

"U jednom trenutku moj život je ličio na niz beskonačnih poraza i izgledalo je sve crno, bez izlaza.
Prijatelji i roditelji su bili zabrinuti i podržali me da započnem lečenje. U početku je bilo teško i mučno, povremeno uz lekove. Ali kako smo odmicali s radom, počela je da mi se vraća energija, život je počeo opet da bude "u boji". Sada sam stabilno dobro duže vreme, uz moju čvrstu odluku da tako i ostane! Hvala!"
- Vanja
"Depresija i ja smo saputnici skoro od kada znam za sebe, to mi je postalo jasno otprilike već u prvoj osmini psihoterapijskog procesa koji je trajao ukupno tri godine. Ali u tom istom trenutku, postalo mi je jasno i da mi se stvari ne dešavaju, nego da ja mogu aktivno da utičem na ono što obično zovemo "sudbinom". Od tog trenutka aktivno menjam svoj život i rezultati su vidljivi na svim poljima - zdravlje, posao, odnosi sa drugim ljudima. Rad na sebi se isplati :-)" - Saša
"Sebe decenijama definišem kao osobu kojoj u životu sve teško ide, koja je uplašena, nesposobna, a slobodno mogu da kažem i nesrećna. To se sada promenilo. To jest, nije se promenilo samo od sebe. Promenilo se uz pomoć dobrog i lekovitog odnosa sa psihoterapeutom, podrške, ukazivanja na iskrivljena uverenja i moju promenu istih, moju posvećenost tzv. domaćim zadacima, koji su me u početku jako nervirali, a sada ih jako volim i rado radim....i nemam nameru da odustanem." - Andrea
"Ugovor o brizi o sebi mi je upočetku izgledao veoma čudan i nije mi bilo jasno, kako tako nešto čovek može sam sa sobom da sklopi. Na kraju se ispostavilo da je to bio jedan od ključnih momenata u mom oporavku. Naravno, ja i moj psihoterapeut smo zajedno prošli mnoge uspone i padove, ali sada znam zbog čega i kako - i što je još važnije, sada znam i kako da ostanem dobro i kako da sebe podržim kada baš 'ne cvetaju ruže'." - Matija
Napomena: Uplate se primaju putem PayPal-a. Ne morate imati registrovan nalog na PayPal-u, dovoljno je da imate važeću platnu karticu. Kliknite ovde za uputstvo. Ukoliko imate problem sa ovim načinom plaćanja, kontaktirajte nas kako bismo zajedno našli drugu opciju koja će Vam više odgovarati.

Prijavite se za obaveštenja o specijalnim promocijama, korisne savete i druge tekstove

[mc4wp_form id="2560"]