PDF vodič – 5 tehnika samopomoći za Generalizovani anksiozni poremećaj

5 tehnika samopomoći

za Generalizovani anksiozni poremećaj

Ne dozvolite da anksioznost upravlja i gospodari Vašim životom!

5 tehnika samopomoći za GAP - naslovna

Simptomi Generalizovanog anksioznog poremećaja, kao što su prisilne radnje i misli, preterana zabrinutost, strahovi, napadi panike, glavobolje, gastrointestinalni problemi i ostali, vam svakodnevno otežavaju život?

Budući da se preterana zabrinutost koja prati GAP može odnositi na mnoge aspekte ljudskog života, ona takođe može imati uticaj i na profesionalne sposobnosti, društvene odnose i fizičko zdravlje.

Vodič “5 tehnika samopomoći za Generalizovani anksiozni poremećaj” je detaljno uputstvo koje će vam pomoći da razumete ovaj poremećaj, njegove simtpome i naučite kako da ih savladate ili smanjite njihov uticaj na vaš svakodnevni život.

Za samo €1.90!

  • Upoznaćete neprijatelja da biste ga bolje pobedili. Saznajte šta je anksioznost, kako se ispoljava i na koji način utiče na Vas.
  • Identifikovaćete sve uzroke svoje zabrinutosti a zatim, razaznaćete šta je važno a šta nije, oko čega se vredi brinuti, a oko čega ne.
  • Naučićete kako da Vi upravljate brigama, a ne one Vama.
  • Razvićete novu hrabrost za nove životne izazove.
“Vodič '5 tehnika samopomoći za Generalizovani anksiozni poremećaj' mi je pomogao da se oslobodim većine simptoma Generalizovanog anksioznog poremećaja koji su mi otežavali svakodnevni život. Sada ponovo mogu da uživam u druženju sa ljudima i nesmetano obavljam svoje svakodnevne aktivnosti. Ovaj vodič ću uvek imati pri ruci!” - Marija

Kako da platim bez PayPal naloga?

Napomena: Uplate se primaju putem PayPal-a. Ne morate imati registrovan nalog na PayPal-u, dovoljno je da imate važeću platnu karticu. Kliknite ovde za uputstvo. Ukoliko imate problem sa ovim načinom plaćanja, kontaktirajte nas kako bismo zajedno našli drugu opciju koja će Vam više odgovarati.
[mc4wp_form id="2726"]