5 Tehnika samopomoći za Generalizovani anksiozni poremećaj – video program

5 video lekcija

o tehnikama samopomoći
za Generalni anksiozni poremećaj

Ne dozvolite da anksioznost upravlja i gospodari Vašim životom!

Budući da se preterana zabrinutost koja prati GAP može odnositi na mnoge aspekte ljudskog života, ona takođe može imati uticaj i na profesionalne sposobnosti, društvene odnose i fizičko zdravlje.

GAP takođe može da se ispolji i kroz fizičke manifestacije. Utvrđeno je da samo 13,3% pacijenata zapravo anksioznost navodi kao glavni razlog za traženje lečenja. Oni se javljaju lekarima sa simptomima kao što su problemi sa spavanjem, razni bolovi, osećaj depresivnosti i drugim fizičkim simptomima kao što su gastrointestinalni problemi. Oni se takođe mogu žaliti na česte glavobolje i sindrom iritabilnog creva.

5-tehnika-samopomoći-za-GAP
  • Ovladaćete svojim telom na opuštajući i nežan način. Neka vam telo ne bude izvor teskobe, već izvor zadovoljstva.
  • Naučićete kako da izađete na kraj sa neizvesnim situacijama. Da se više ne povlačite pred neizvesnošću, već da svaku novu situaciju doživite kao avanturu kojoj se radujete.
  • Saznaćete kako uspešni rešavaju probleme - korak po korak, da bi uskoro i Vi mogli da se bavite onim što vam je stvarno važno u životu.
  • Naučićete kako napisati scenario za brigu
  • Razvićete veštine koje će vas trajno rešiti simptome anksioznosti. I ono što znamo da vas najviše plaši - znaćete da izađete na kraj sa simptomima i ako se nekada ponovo jave.
60min

Po ceni manjoj od cene jedne sesije!

ZA SAMO €29

Sanja Perković-GogaAutor video lekcija, Sanja Perković-Goga - diplomirani psiholog i TA psihoterapeut, se deset godina bavi individualnim i grupnim savetovanjem i psihoterapijom. Autorka je i voditeljka nekoliko autorskih programa za lični razvoj.

Aktivno je uključena u promociju mentalnog zdravlja putem medija i društvenih mreža. Često drži predavanja i motivacione govore.

"Konačno mogu da spavam! Video materijal mi je pomogao da se oslobodim preterane brige koja mi je prouzrokovala uporne glavobolje i probleme sa varenjem. Najbolje od svega je što mogu da ga ponovo gledam svaki put kada osetim potrebu. Topla preporuka!" - Minja

"Program mi je pomogao da se konačno oslobodim fizičih bolova 'na psihičkoj bazi' i da uživam u svakodnevnom životu sa svojom porodicom. Bez odlaska na psihoterapiju i po ceni od samo jedne psihoterapeutske sesije. Izuzetno koristan program!" - Sava

Napomena: Uplate se primaju putem PayPal-a. Ne morate imati registrovan nalog na PayPal-u, dovoljno je da imate važeću platnu karticu. Kliknite ovde za uputstvo. Ukoliko imate problem sa ovim načinom plaćanja, kontaktirajte nas kako bismo zajedno našli drugu opciju koja će Vam više odgovarati.
[mc4wp_form id="2524"]

Prijavite se za obaveštenja o specijalnim promocijama, korisne savete i druge tekstove

[mc4wp_form id="2560"]