Olivera Kovačević

Olivera Kovačević je master psiholog, asertivni i autogeni trener, porodični i partnerski savetnik.

Diplomirala i masterirala na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Na trećoj je godini edukacije za Sistemskog porodičnog psihoterapeuta, pri Asocijaciji sistemskih porodičnih psihoterapeuta Srbije (AST).

Edukovala se iz oblasti partnerskih odnosa i predbračnog savetovanja (Harmonija-centar za podršku ranom razvoju i porodičnim odnosima, Novi Sad).

Trenutno radi u osnovnoj školi sa decom koja su inkluzivno uključena u redovno obrazovanje. Ima iskustva u radu sa roditeljima dece koja imaju posebne potrebe u vidu savetodavnog rada. Nešto što se pokazalo značajno u radu jeste podrška roditeljima u prihvatanju dijagnoze deteta, efikasnoj saradnji sa školskim sistemom i ohrabrivanje u prihvatanju osamostaljivanja deteta.

Takođe, piše tekstove samopomoći iz oblasti roditeljstva i vaspitanja, ličnog rasta i bračnih /porodičnih odnosa (psihologično.blogspot.com).

Radi kao psihoterapijski savetnik-saradnik u psihološkom savetovalištu Skala u Novom Sadu.

Sistemskom porodičnom psihoterapijom se bavi jer se vodi idejom da je porodica prvi sistem sa kojim se čovek susreće i koji ga, sa svim svojim funkcionalnim i nefunkcionalnim odnosima i ulogama, formira kao osobu. Odnosi i uloge kakve smo imali u porodici u mnogome utiču na to kako ćemo se ponašati, razmišljati i šta ćemo tražiti u svim sferama života. Ono što je dobro jeste da ukoliko razumemo i osvestimo naše ponašanje i razmišljanje, možemo i da ga menjamo. Upravo je to svrha psihoterapije.

Cena savetovanja: €20/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kalendar za February 2018

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina