Željka Stevanović

Željka Stevanović je diplomirani psiholog i transakcioni analitičar psihoterapeut, nosilac Nacionalnog sertifikata za psihoterapiju Saveza psihoterapeuta Srbije.

Posjeduje desetogodišnje iskustvo u psihodijagnostici, savjetovanju i psihoterapiji djece, adolescenata, parova i odraslih osoba.

Tokom svog rada prošla je brojne edukacije i treninge iz oblasti mentalnog zdravlja djece, mladih i odraslih osoba, bračnog i porodičnog savjetovanja, zatim iz oblasti rada sa žrtvama porodičnog nasilja, rada sa djecom žrtvama seksualnog nasilja, rada sa djecom sa posebnim potrebama i njihovim porodicama;, te edukacije iz forenzičke psihologije i psihodijagnostike.

Sama je osmislila i održala desetine edukacija i radionica za djecu, mlade, zdravstvene radnike, prosvjetne radnike, stručnjake iz socijalne zaštite i opštu populaciju.

Već 15.godina aktivna je u promociji i aktivnostima NVO sektora, gdje je autor, koautor, i aktivista brojnih programa i projekata, uglavnom usmjerenih na djecu.

Takođe, autor je i koautor programa prevencije u mentalnom zdravlju koje sporovodi Institut za javno zdravstvo RS i Projekat mentalno zdravlje u BiH.

Vjeruje da jačanjem zdravih potencijala u ličnosti kroz savjetovanje i psihoterapiju pomažemo osobi da pobjedi i prevaziđe poteškoće sa kojima se sreće u određenom trenutku.

Kada prepoznamo i prihvatimo da imamo problem, i odlučimo da potražimo pomoć, već smo na pola puta do rješenja problema.

Cena terapije: €36/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kalendar za February 2018

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

 
PoUtSrČePeSuNe

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina