Predrag Đorđević

Predrag Đorđević je psiholog, O.L.I. psihoterapeut, trener životnih veština, biofidbek i neurofidbek terapeut i trener, autor i edukator ALFA (Άλφα) projektivnih psihoterapijskih kartica, asertivni trener i operativni trener u biciklizmu. Autor je većeg broja članaka objavljenih u domaćim časopisima iz oblasti psihologije, ekologije, zaštite životne sredine i ornitologije. Kao predavač, učestvuje u iskustveno-edukativnim programima, kreira i održava psihološke radionice (Ključevi emocionalnog razvoja, Telesna psihoterapija). Kombinujući likovnu umetnost i psihoterapijska znanja, u saradnji sa Sandrom Jovanović Đorđević razvio je nekoliko inovativnih projektivnih terapijskih tehnika.

U svojoj psihološkoj praksi oslanja se na značajno iskustvo koje je stekao kao novinar, saradnik u nastavi razvojne i pedagoške psihologije na nekoliko fakulteta, marketinški i sportski radnik. Svoje znanje redovno ažurira kroz kontinuirano obrazovanje. Svoje psihoterapijsko znanje i iskustvo stavlja na raspolaganje svima koji žele da krenu u pravcu ličnog rasta i razvoja.

Klijenti: Deca, Adolescenti, Roditelji, Odrasli, Parovi, Individualna terapija, Grupna terapija.

Psihološki problemi za koje je specijalizovan: usvajanje, problemi u ponašanju, problemi sa koncentracijom, prevazilaženje tuge i bola, razvojni poremećaji, razvod, porodični sukobi, ppsesivno-kompulsivni poremećaj (OCD), problemi u vezi ili braku, manjak samopouzdanja, samopovređivanje, seksualno zlostavljanje, aspergerov sindrom, depresija, anksioznost, fobije i sportski neuspesi. Možete mi se obratiti ako ste u potrazi za dodatnom podrškom i vođstvom kroz izazovne situacije ili ste odlučili da krenete u novom pravcu u životu i ostvarite svoje ciljeve.

Cena terapije: €42/sat

Savet: Pre nego što nastavite, možete proveriti da li je ovo pravi psihoterapeut za Vas.

Molim Vas, izaberite uslugu
Ako tražite profesionalnu psihoterapiju sa međunarodno priznatim stručnjacima, na pravom ste mestu. Naš tim psihoterapeuta čine stučnjaci - psiholozi i lekari koji su završili dodatnu edukaciju za psihoterapeute i imaju višegodišnje domaće i međunarodno iskustvo. Kako bi došli do diplome terapeuta, pored edukacije, svi oni morali su proći i kroz rad na sebi. To znači da … Detaljnije

ZAKAŽITE TERAPIJU

Kalendar za February 2018

Kliknite na slobodan dan da biste zakazali termin (navedena vremena su u CET vremenskoj zoni)
 
PoUtSrČePeSuNe
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

 
PoUtSrČePeSuNe
18/02/2018
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00

Molim Vas, proverite i potvrdite detalje:

Moji termini

UslugaTerapeutDatum/vremeStatus
Nemate zakazanih termina